Beeld © RTL

Anouk steekt middelvinger op naar kijkers tijdens liveshow TVOH

06 maart 2021 12:16

Dat Anouk (45) bekendstaat als de coach in 'The voice of Holland' die kandidaten niet met fluwelen handschoenen behandelt, is inmiddels wel bekend. Maar tijdens de eerste liveshow blijft het niet alleen bij streng doch rechtvaardig commentaar. Het miljoenenpubliek zag hoe ze haar middelvinger opstak tijdens de knotsgekke show.

"Zijn jullie helemaal koekoek geworden thuis?"

Er leken meer hoge noten niet dan wel gehaald te worden. Tot overmaat van ramp zag Anouk bíjna een talent uit haar team vertrekken. Er leek even kortsluiting in haar quarantainer te ontstaan toen ze hoorde dat Jasper door was en niet haar talent Lucas of Ali's pupil Alyssa.

Ze deelt vervolgens verbale klappen uit. "Hoe dan?" roept ze uit. "Het is gewoon een k*tland. Ik begrijp gewoon niet waarom het nog steeds zo is dat het land mag kiezen en niet de coaches. Dit slaat, sorry Jasper, f*cking nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek geworden thuis?" Vervolgens gilt ze het uit en slaat ze zichzelf terwijl ze 'ik kan het niet aan' zegt. 

Het beeld van haar middelvinger spreekt vervolgens boekdelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasper blundert wéér in TVOH: 'Begint ongemakkelijk te worden'

De zenuwen en keelproblemen van de sympathieke zanger Jasper speelden hem parten tijdens de eerste liveshow. Anouk nam na zijn optreden het woord. "Ik vind je een lieverd", begon ze haar commentaar. "Als je stem goed is, vind ik het geweldig. Maar deze keer was het niet zo goed", vertelt ze. "Het begint ongemakkelijk te worden", zegt Anouk over het feit dat het de tweede keer is dat het misging bij Jasper.

De eerste keer moest zijn optreden nog gestaakt worden. Door deze twee ondermaatse optredens waren zowel Anouk als Ali van mening dat Jasper het programma moest verlaten. Uiteindelijk moet Alyssa het veld ruimen, maar Ali en rapper Snelle hebben al grootse plannen voor haar toekomst. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!