Omar Sy in Lupin Beeld © Emmanuel Guimier

Omar Sy geeft sprankeltje hoop: 'Mogelijk seizoen 3 van Lupin'

07 maart 2021 15:53

De Netflix-serie 'Lupin' was misschien wel dé hit van het afgelopen jaar, niet gek dus dat al snel een nieuw seizoen van de spannende Frans serie werd aangekondigd. Maar houdt het daarbij op, of kunnen we nog langer genieten van de sympathieke misdadiger Assane Diop? Hoofdrolspeler Omar Sy (43) doet een boekje open.

"Natuurlijk zijn er na de tweede helft zaken afgesloten, maar het opent ook weer nieuwe deuren"

In een interview met The Wrap zegt hij over een nieuw seizoen: 'We weten het nog niet zeker. Natuurlijk zijn er na de tweede helft zaken afgesloten, maar het opent ook weer nieuwe deuren. We zullen zien!' Hij vervolgt: 'Assane vond het leuk om met mensen te spelen, omdat hij zelf achter de knoppen zat. Nu is zijn familie in gevaar en heeft hij geen grip meer op de situatie' vertelt de acteur. 'In de nieuwe afleveringen moet Assane echt vechten voor zijn familie. Veel meer kan ik niet zeggen, want als ik over Lupin praat dan kan ik niet meer stoppen!'

Hoewel Omar nog niet álles blootgeeft over een seizoen drie, heeft de mede-bedenker van de serie George Kay al laten weten dat hij druk aan het schrijven is aan de verhaallijnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe serie Lupin is grootste Franse Netflix-succes ooit

Het tweede deel van Lupin verschijn deze zomer op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oui, oui: makers Lupin 'zijn vrijwel zeker' van tweede seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!