Maan Beeld © Humberto

Maan: 'Snelle zou nooit dingen doorspelen naar de media'

08 maart 2021 11:14

Hoewel Maan (24) liever niet te veel uitweidt over haar privéleven, maar de muziek het werk laat doen, maakt ze aan tafel bij Humberto Tan (55) een uitzondering. De zangeres was te gast in de talkshow om over haar nieuwe single te praten, die ze samen maakte met rapper Snelle (25). 

"Het is niet altijd even leuk en je wil dan niet klagen"

Het nummer, genaamd 'Blijven Slapen', slaat aan bij het Nederlandse publiek. Toch is het volgens Humberto altijd maar weer de vraag of een samenwerking werkt. Van Maan wil de presentator dan ook weten waarom ze besloot toe te happen. Volgens de zangeres is het 'in het wereldje' lastig om goede vrienden te vinden, maar rapper Snelle valt daar inmiddels wel onder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B, Snelle en Maan maken liedje met TVOH-afvaller Alyssa

"Het is een heel gekke wereld soms en je wil laten zien hoe mooi, dankbaar en leuk het is. Maar het is niet altijd even leuk en je wil dan niet klagen", stelt ze. "Ik vind het een beetje moeilijk om uit te leggen, maar Lars en ik kunnen alles tegen elkaar zeggen. Ik weet dat hij dingen nooit zou doorspelen naar de media, alles is veilig bij hem. Ik kan bij hem klagen, met hem lachen: we begrijpen elkaar zonder dat we iets hoeven uit te leggen."

Maan vertelt zich bewust te zijn van het feit, dat als je artiest bent, een deel van je privéleven ook heel interessant kan zijn voor de media. "En daarin lever je een bepaalde vrijheid in, zo voelt dat voor mij. En dan ben ik soms toch voorzichtig met de dingen die ik zeg. Ik wil niet dat dingen verdraaid worden die niet echt zijn, omdat het 'interessant' kan zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers positief over Humberto: 'Blij dat hij er weer is'

Ook de Belgische Pommelien ziet een samenwerking met Maan wel zitten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!