Op zoek naar Maria Beeld © Op zoek naar Maria / AVROTROS NPO

Kijkers Op zoek naar Maria eisen hertelling na onverwachte uitslag

08 maart 2021 12:27

Sanne en Tessa kregen zondagavond de minste stemmen van het Nederlandse publiek en kwamen zo terecht in de gevreesde sing-off van 'Op zoek naar Maria'. Tot grote verbazing van twitterend Nederland.

"Na jaren op het toneel te hebben gestaan, toch weer auditie doen. Dat is gewoon keihard en pittig"

De twee meiden krijgen nog één kans om Pia Douwes te overtuigen waarom ze in de race moeten blijven met het prachtige nummer 'Zonder jou'. Een onmogelijke taak, aldus Pia. "Het is een keihard vak", begint de musicalster als het moment daar is. "Je moet elke keer weer auditie doen. Ik heb het zelf ook meegemaakt: na jaren op het toneel te hebben gestaan, toch weer auditie doen. En dat is gewoon keihard en pittig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers en critici zetten hun vraagtekens bij Op zoek naar Maria

Volgens Pia is er geen twijfel over mogelijk dat de dames alles in huis hebben. Zowel Tessa als Sanne hebben eerder al in grote musicalproducties gestaan, dus de rol van Maria zouden ze prima kunnen dragen. Uiteindelijk besluit Pia, met pijn het hart, Tessa mee te nemen naar de volgende aflevering. En dat betekent dat het 'goodbye, auf wiedersehen' is voor Sanne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Op zoek naar Maria ergeren zich groen en geel aan applaus

Op Twitter reageren kijkers verbouwereerd op het nieuws. The Sound of Music is Sanne namelijk niet onbekend. De zangeres was een paar jaar geleden zelfs de understudy van Maria. Daarnaast heeft Sanne de afgelopen jaren in verschillende voorstellingen op West End gestaan in Londen, waaronder Les Misérables, maar ook MAMMA MIA!, waarin ze de hoofdrol van Sophie speelde. En The Grinning Man, waarin ze de hoofdrol van Dea vertolkte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pia Douwes neemt meer tijd voor zichzelf na burn-out

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!