Lang Leve de Liefde Beeld © SBS / Talpa

Je kunt je opgeven voor LLDL (en dit is waarom je dat zou willen)

08 maart 2021 19:10

Het blijft smullen, 'Lang Leve de Liefde' op SBS. Dagelijks zien we de vonken overslaan tussen prille liefdes óf worden we gedwongen te kijken naar behoorlijk... ongemakkelijke dates. Mooi nieuws: jij kunt je nu opgeven en een gooi doen naar de ware liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesavontuur van hitsige senioren lijkt mis te gaan in LLDL

In het programma gaan twee volstrekt vreemden direct met elkaar samenwonen op de eerste date. Ze toeven in een villa waardoor ze elkaar te midden van alle luxe goed kunt leren kennen en direct de jacuzzi kunnen induiken, mocht het qua romantiek uit de klauwen lopen. Uiteindelijk kunnen de deelnemers besluiten na een dag weg te gaan of - als de vlinders al alle kanten op fladderen - maximaal vier dagen te blijven.

En nu kun jij je hiervoor opgeven: 'Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: wij zoeken voor jou de ideale match! Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen in een prachtig verblijf voorzien van alle luxe' zo valt er te lezen op de website van Talpa Network, dat het programma maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-kandidaat appt vriendin in paniek: 'Ik kan wel janken'

Dat wij fan zijn van het programma staat buiten kijf. Alleen op de fragmenten die het programma met regelmaat deelt op Instagram kunnen we al teren, en die willen je niet onthouden. Daarom: onze vijf favoriete fragmenten uit Lang Leve de Liefde.

Allereerst: deze lapdance bezorgde de LLDL-kandiaat rode oortjes.

En deze is toch behoorlijk ongemakkelijk. Deelnemer Dewi was bepaald niet gecharmeerd van haar potentiële vlam Sven, die het blijkbaar nodig vond om een 'verbeterpuntje' over haar lichaam aan te stippen.

We pakken gelijk door met een ander ongemakkelijk moment, na een afwijzing in het programma. 

En de volgende is misschien wel de grappigste: kandidaat Koen die een ontbijtje maakt voor zijn date Michelle. Dat 'ie geen keukenprins is, moge duidelijk zijn.

Tot slot een fragment waarin de lompe Robert zijn date Lenne op een weinig tactvolle manier vertelt dat hij haar niet moet. Ai.

Ben jij wel enthousiast en op zoek naar de liefde? Je kunt je hier opgeven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!