GTST Beeld © Feriet Tunc

Oude bekende keert tijdelijk terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

09 maart 2021 15:11

Vorig jaar moesten de fans van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ afscheid nemen van Vincent Visser (20), oftewel Valentijn Sanders. Maar niet getreurd, want de ex-soapie maakt vandaag een eenmalige comeback in de soapserie.

Valentijn Sanders zit al maanden achter slot en grendel. Nadat de politie ontdekt heeft dat hij verantwoordelijk is voor de vermissing van Ludo, wordt hij gearresteerd en afgevoerd naar het huis van bewaring. In de periode die daarop volgt is er geen contact tussen Valentijn en de familie Sanders.

Tot nu. In de uitzending van vandaag is bij Videoland te zien hoe Ludo in de rechtszaal weer oog in oog komt te staan met zijn kleinzoon. Ondanks dat Valentijn hem duidelijk maakt dat hij geen contact meer wil met Ludo, doet hij er tijdens de rechtszitting alsnog alles aan om zijn kleinzoon vrij te pleiten. Of dat ook gelukt is? Dat zal over enige tijd blijken wanneer de rechter uitspraak doet in de zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de knappe vriendin van GTST-acteur Vincent Visser

Jammer genoeg is de comeback van Vincent Visser maar van korte duur; de acteur zal enkel in de aflevering van vandaag te zien zijn bij Videoland. Op dinsdag 16 maart zal de reünie van Ludo en Valentijn te zien zijn bij RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-acteur Vincent Visser maakt toekomstplannen bekend

Met het vertrek van castleden als Valentijn, Lucas en Tiffy uit Meerdijk hebben de schrijvers ruimte te over voor nieuwe verhaallijnen. Zo wandelt Romy Monteiro binnenkort café De Koning binnen en dat ze niet kan wachten om haar entree te maken, is een understatement. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!