Temptation Island USA 2021 Beeld © USA Network

Vind je Temptation Island saai? Deze realityshows zijn dat niet

13 maart 2021 12:22

Als je je Videoland-abonnement vooral gebruikt om 'Married At First Sight' vooruit te kijken en op de hoogte te blijven van 'Temptation Island', ben je vást in de stemming voor nog meer realityprogramma's. Was het laatste Temptation-seizoen voor jou niet spraakmakend genoeg? Dan kun je met de volgende shows je hart ophalen.

Temptation Island USA

Wat wij kunnen, kunnen de Amerikanen nog net iets beter. Ook in de Verenigde Staten gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Ze stappen single het 'spel' in en hopen na een avontuur van een maand een antwoord te vinden op hun onbeantwoorde vragen. Is hun partner de ware, of toch niet? Het levert ieder seizoen weer een zeer dramatisch doch hoogst vermakelijk spektakel op. Het nieuwste seizoen van Temptation Island USA is bovendien nét van start gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het met de vorige Temptation Island USA-koppels?

Married At First Sight Australië

Als je geniet van het Nederlandse seizoen van Married At First Sight, wil je de Australische variant al helemaal een kans geven. Ook down under doen ze het anders dan bij ons: de koppels trekken veel meer met elkaar op, dineren wekelijks en krijgen na het diner ook de kans om verder te gaan met het huwelijk of om de scheiding aan te vragen. Dat de vrouwen er ook weleens met de andere getrouwde mannen vandoor gaan, maakt het al zéker de moeite waard om de vele afleveringen die een seizoen rijk is stuk voor stuk te bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reünie MAFS Australië loopt volledig uit de klauwen

Celebrity Ex On The Beach

Wat krijg je als je de populairste realitysterren uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten in één huis zet voor een zomer vol liefde en onaangename verrassingen? Misschien wel de stoutste versie van Ex On The Beach die je je kunt bedenken. Wiens ex er als volgende arriveert, is namelijk niet de enige zorg van de celebs: vaak hoeft er maar íets te gebeuren om de bom in de villa te doen ontploffen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex on the Beach: Double Dutch komt terug! En op déze datum

Ex On The Beach: Peak of Love

Terwijl de kandidaten van Ex On The Beach normaliter al maanden van tevoren hun strandloopje oefenen, moeten de kandidaten van Peak of Love eerst op wintersportles. Dit seizoen is namelijk in de winter opgenomen, in het prachtige Nieuw-Zeeland. Gelukkig zorgen de kandidaten zelf voor genoeg hitte in huis. Helaas zijn er enkele ongenode gasten op komst die de pret willen vergallen...

Paradise Hotel

De combinatie van meer drama, meer passie en meer manipulatie klinkt als een giftige cocktail, maar het zijn wel ideale ingrediënten voor een ouderwets goed realityprogramma. In Paradise Hotel zetten elf sexy kandidaten al hun troeven in om niet naar huis te worden gestuurd. Seks, verleiding, lust en bedrog is wat op dit eiland de boventoon voert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

15 jaar geleden: eerste aflevering Paradise hotel

Love Island UK

In een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca verblijven om de ware liefde te vinden: we snappen wel dat meedoen aan Love Island UK de droom van menig Brit isDesondanks is deelname aan dit realitydatingprogramma ieder jaar voor slechts een handjevol kanshebbers weggelegd. De sexy, jonge singles moeten net als in de andere edities van Love Island koppels vormen om in de villa te blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island UK-kandidaten krijgen meer psychologische steun

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!