Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes: 'Ik vind het leuk om de grenzen op te zoeken'

9 maart 2021 19:00

Binnenkort is er een nieuwe serie te zien op Videoland met Roxeanne Hazes (28) als presentatrice. Iets wat ze zelf nooit had verwacht. "Meestal zeg ik 'nee' als ik word benaderd voor tv-dingen", vertelt de zangeres aan 'Grazia'. "Maar dit past oprecht zo goed bij me dat ik dacht: ik ga die screentest gewoon doen, wat heb ik te verliezen?"

"Ze vertelden me dat ze wilden dat ik juist lekker mezelf bleef en mooie gesprekken zou voeren met de kandidaten"

Samen met visagiste Nikkie de Jager en make-up artiest Pernell Kusmus is de dame binnenkort te zien in het nieuwe programma Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. "Ik vind het leuk om de grenzen op te zoeken als het gaat om dingen die ik spannend vind", vertelt Rox openhartig aan Grazia. "Ze vertelden me dat ze wilden dat ik juist lekker mezelf bleef en mooie gesprekken zou voeren met de kandidaten. Met mensen praten gaat me van nature goed af, en de presentatie bleek ook heel makkelijk te gaan, dus niet veel later kreeg ik het mooie nieuws dat ze mij hadden gekozen."

Roxeanne Hazes presenteert make-upshow op Videoland

01:53
Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Roxeanne Hazes vindt déze vraag over zoon Fender bloedirritant

De zangeres vertelt erg verheugd te zijn met het feit dat ze met Pernell en Nikkie mag samenwerken. "We gaan in dit programma op zoek naar de beste make-up artist van Nederland. Het moet iemand zijn die alles kan, dus van fashion-looks tot grime waarbij je met protheses werkt. Ik presenteer het en ga écht het gesprek aan met de kandidaten, wat heel mooie verhalen heeft opgeleverd. Nikkie de Jager en Pernell Kusmus zijn de jury, en ze krijgen elke aflevering hulp van andere gastjuryleden." 

Bovendien legt de dochter van André Hazes uit altijd te hebben opgekeken naar Nikkie. "Ik laat me al jaren door Nikkie inspireren, ik vind haar fantastisch. Naarmate de show vorderde, durfde ik ook steeds meer te experimenteren met mijn eigen looks. Dat kán dus ook bij een programma als dit. De match met Nikkie – maar ook met Pernell – was zo goed, ik heb in haar echt een vriendin voor het leven gevonden."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Roxeanne maakt carrièremove en presenteert make-upshow Glow Up

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!