Thierry Baudet en Martijn Koning Beeld © ANP

Verbazing alom door Thierry Baudet en Martijn Koning bij Jinek

11 maart 2021 23:59

Bekende Nederlanders verbazen zich op Twitter over het tv-optreden van Thierry Baudet (38) bij 'Jinek'. Aan het einde van de uitzending verlaat de Forum voor Democratie-voorman de tafel tijdens de 'roast' van cabaretier Martijn Koning (42).

"Voor de liefhebber van ongemakkelijkheid"

Jochem van Gelder neemt het naar eigen zeggen eenmalig op voor Baudet. 'De enige keer dat ik Thierry Baudet gelijk gaf bij Jinek was toen hij wegliep bij de laffe pseudo-roast van Martijn Koning', schrijft hij. In die roast zegt Martijn onder andere dat Baudet toespreken 'niet de Champions League is' en dat hij nooit op de FVD-voorman zou stemmen, al krijgt Baudet überhaupt nooit veel macht, volgens de cabaretier. Jochems tweet is inmiddels verwijderd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Geblunder in laatste minuten van Jinek verpest item: 'Tragiek!'

Sander Schimmelpenninck noemt de uitzending perfect 'voor de liefhebber van ongemakkelijkheid'. Ook Sanne Wallis de Vries houdt haar mening iets beknopter. 'Toestanden', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jinek reageert op hacker: 'Bedankt voor uw inbraak'

Ook Luuk Ikink zit volop te genieten van de uitzending. 'Ik ben door m'n popcorn heen. Op naar de nacho's', schrijft hij. Loek Peters is niet gecharmeerd van de uitzending, maar leeft vooral met presentatrice Eva Jinek mee. 'Ik hoop dat Eva Jinek nu in haar oor hoort. Adem in. Adem uit. Adem in. Adem uit.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek drinkt geen druppel meer: 'Alles of niets'

Claudia de Breij keek niet mee, maar zat daar naar eigen zeggen totaal niet mee. 'Als ik hier jullie verslagen lees ben ik blij dat ik vanavond niet voor de televee zat.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!