Regé-Jean Page voor 'Bedtime Stories' Beeld © CBeebies

Wegzwijmelen: Regé-Jean uit Bridgerton leest slaapverhaaltje voor

12 maart 2021 15:28

Kun je al maanden niet slapen omdat je maar niet kunt stoppen met denken aan Regé-Jean Page (31)? Je bent vast niet de enige. De 'Bridgerton'-acteur weet dat 'ie z'n fans slapeloze nachten bezorgt en komt dus met een oplossing waardoor je gelijk in slaap kukelt.

Veel Netflix-gebruikers hebben hun slaap opgeofferd om Bridgerton in één keer uit te kijken. Maar je nachtelijke uurtjes zijn belangrijk en dat weet hoofdrolspeler Regé-Jean natuurlijk ook. Daarom werkt de acteur samen met de BBC zodat je weer makkelijk kunt wegsukkelen. Regé-Jean doet mee aan CBeebies Bedtime Stories, een programma waarin celebs slaapverhaaltjes voorlezen (voor kinderen, maar dat laten we even achterwege). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridgertons Nicola Coughlan woest om opmerking 'dikke meisje'

Regé-Jeans verhaal gaat over een meisje en haar vos die veel 'leed en verlies' hebben meegemaakt. Het duo leert dat 'een regenboog moeilijk zichtbaar is in de regen, maar met lef en de hulp van goede vrienden er altijd een weg uit de duisternis is'. De Bedtime Stories-aflevering van de Bridgerton-acteur wordt op 14 maart in zijn volledigheid uitgebracht. Tot die tijd moeten we het doen met de teaser. 

Sinds de première van Bridgerton is Regé-Jeans ster aan het rijzen en dat vindt de acteur best spannend. In de video hieronder zie je waarom. 

Bridgerton-ster Regé-Jean Page is bang voor roddelpers

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!