The Vampire Diaries Beeld © The CW

De tandjes! Netflix verwijdert álle seizoenen The Vampire Diaries

12 maart 2021 19:26

Terwijl Netflix ons blijft doodgooien met nieuwe wereldse titels, verlangen we zo nu en dan naar een klassieker. Helaas wordt die keuze binnenkort wat minder, want de streamingdienst heeft aangekondigd weer eens met de bezem door het aanbod te gaan. En dat is vooral voor fans van 'The Vampire Diaries' héél slecht nieuws. Tijd om voor de laatste keer je tanden te zetten in de Amerikaanse dramaserie!

"In welke wereld dachten jullie dat het oké was om The Vampire Diaries te verwijderen?"

Maar liefst alle acht seizoenen van de vampierenserie, gebaseerd op de boekenreeks van L.J. Smith, verdwijnen op maandag 31 mei van Netflix. 'Vampire Diaries-fans komt tezamen en druk gezamenlijk op play voor de Lang Gevreesde Laatste Marathon!' schrijft de streamingdienst bij de hartverscheurende post.

Onder het bericht uiten fans massaal hun ongenoegen 'Petitie om The Vampire Diaries te laten staan! Like deze comment', doet iemand een poging. Een andere fan schrijft: 'In welke wereld dachten jullie dat het oké was om The Vampire Diaries te verwijderen?'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spaanse spin-off Bird Box vliegt richting Netflix

En daar houdt het slechte nieuws niet op: ook La La Land en Magic Mike verdwijnen binnenkort. Welke series aankomende tijd nog meer verwijderd gaan worden vind je in dit artikel.

De eerste aflevering van The Vampire Diaries stamt alweer uit 2009 en gaat over het geheimzinnige Mystic Falls, een stad in Virginia met een bovennatuurlijke geschiedenis. Als Elena Gilbert (Nina Dobrev) kennismaakt met de charmante, maar gevaarlijke Salvatore broers Damon (Ian Somerhalder) en Stefan (Paul Wesley), verandert haar leven - en die van iedereen om haar heen - voorgoed...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Make-up Cup krijgt tweede seizoen ínclusief Nikkie de Jager

Leuk feitje: onze eigen Nikkie de Jager was bijna in de serie te zien als dokter Meredith, waar later actrice Torrey DeVitto voor werd gecast. "Ik was nog heel jong en deed een aantal Vampire Diaries make-uptutorials toen het castingbureau mij benaderde via mail", onthulde Nikkie eerder in een video op haar YouTube-kanaal. 

De makers zagen in de YouTuber, als groot fan van de serie, een perfecte Meredith. Het liep stuk toen ze Nikkies maten moesten weten voor de kleren op de set. "Toen ik stuurde dat ik 1.90 meter lang ben, heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Ik denk dat ik gewoon te groot was. De mannen in de serie zijn namelijk heel klein."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe steelt de show in trailer Netflix-romcom Just Say Yes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!