Zoey Big Brother Beeld © Big Brother

Zoey verlaat zonder berouw Big Brother: 'Beste beslissingen ooit'

12 maart 2021 19:28

Een primeur in 'Big Brother' deze week. Het programma gaf al zijn macht aan de kijker, die op hun beurt besloten dat Zoey haar spullen moet pakken na een roerige week in het huis. Medegenomineerden Jill en Michel mochten van de kijker in het huis blijven. "Ik baal. Ik baal enorm, maar de kijker heeft beslist. En duidelijk beslist, daarom zit ik nu hier", aldus Zoey.

"Ik ben echt gegroeid als persoon en heb mezelf op 29-jarige leeftijd herontdekt, dus ik ben daar heel blij mee"

Toen het Big Brother-experiment een week liep kwam Zoey, samen met Jill en René, het huis in via het 'dozenspel'. Na Michels aankomst in het huis ontstond er een romantische spanning tussen de twee, maar dat liep nergens op uit. Sterker nog: later leken ze juist recht tegenover elkaar te staan.

Zoey had tijdens Big Brother moeite met aansluiting vinden bij haar medebewoners, toch laat ze weten met goede gevoelens terug te kijken op het avontuur. "De band met mijn medebewoners is super intens en niet te beschrijven", vertelt ze. "Ik denk dat mensen van buitenaf dat ook niet kunnen begrijpen. Je hebt daar alleen elkaar. Je rekent op elkaar, leunt op elkaar. Verdriet, blijdschap: je deelt daar alles met elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother stuurt negende inwoner het huis uit

"Ik ben echt gegroeid als persoon en heb mezelf op 29-jarige leeftijd herontdekt, dus ik ben daar heel blij mee", wil Zoey nog kwijt. "Ik heb daar echt vrienden voor het leven gemaakt. Het was een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven."

Met nog ruim een maand te gaan telt het Big Brother-huis in Amsterdam momenteel nog zeven bewoners. Het gaat om drie Nederlanders (Jill, Matt en Michel) en vier Vlamingen (Julie, Liese, Naomi en Nick).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers zijn Jill en haar 'walgelijke gedrag' spuugzat

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Via Videoland zijn de verrichtingen van de bewoners continu te volgen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!