'Mocro Maffia' Beeld © Videoland/Instagram @icemanvieze

Fans na einde seizoen 3 van Mocro Maffia: 'We willen meer'

13 maart 2021 15:54

Het derde seizoen van 'Mocro Maffia' is ten einde gekomen en dat vinden de fans van de Videoland-serie maar niets. Op social media roepen ze dan ook massaal op dat er weer nieuwe afleveringen moeten komen. En snel een beetje.

"Wat verlang ik naar het volgende seizoen"

Het was onwijs spannend in Mocro Maffia, maar het zit er wel op voor seizoen drie van de show. De slotaflevering is pas sinds gisteren te zien bij Videoland en roept nu al allerlei vragen op onder fans. 'Oh my god, wat is het spannend!' laat één fan enthousiast weten. 'Echt zo enorm genoten van dit seizoen', laat een tweede weten, die de serie ook bekroond tot 'één van de beste Nederlandse producties in decennia'. 'Wat een geweldige serie. Wat een finale. Wat verlang ik naar het volgende seizoen', vat een derde het sentiment van álle fans samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ook vierde seizoen Mocro Maffia ingeleid met miniserie'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Lambrechts te zien in nieuwe seizoen Mocro Maffia

Met het derde seizoen pakte Mocro Maffia het net even anders aan. De serie deelde wekelijks nieuwe afleveringen in plaats van een heel seizoen in één keer. De kijkers die dit niets vonden, kunnen de meest recente reeks afleveringen dus nu gaan bingewatchen bij Videoland. Bovendien is er genoeg om naar uit te kijken. RTL kondigde in februari namelijk al aan dat het vierde seizoen van Mocro Maffia in de maak is en dat er weer een overbruggingsseizoen zal komen, net als ze deden met #Komtgoed

Naast Tonnano waren vele ogen gericht op Mo, oftewel Bilal Wahib. In de video hieronder vertelt hij over de plottwist in het derde seizoen van de serie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!