Marco Borsato en Linda de Mol Beeld © ANP

Emotionele Marco levert Linda de Mol 1,4 miljoen kijkers op

14 maart 2021 09:10

Zo'n 1,37 miljoen mensen hebben zaterdagavond op SBS6 gekeken naar het interview van Marco Borsato (54) bij 'Linda's Wintermaand'. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De special eindigde daarmee op de vijfde plaats van best bekeken programma's van de dag.

De zanger deed in de special na ruim een jaar mediastilte zijn verhaal over het afgelopen jaar waarin hij een burn-out had en scheidde van zijn vrouw Leontine. Waar normaal gesproken ook andere gasten aanwezig zijn in Linda's Wintermaand, was hij zaterdagavond de enige gast. In het emotionele interview vertelde hij onder meer dat hij serieus overwoog om 'eruit te stappen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato: 'Tot over m'n oren verliefd op mijn vrouw'

RTL 4 scoorde zaterdagavond goed met de seizoensstart van LEGO Masters. Het programma, dat het afgelopen jaar een grote hit was, wist bijna 1,8 miljoen kijkers te trekken en was daarmee het op een na best bekeken programma van de dag. Alleen het NOS journaal van 20.00 uur deed het met bijna 2,5 miljoen kijkers beter. Ik Vertrek maakte met meer dan 1,6 miljoen kijkers de top drie compleet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niemand blijft gespaard in eerste aflevering De Verraders

Ook het nieuwe RTL 4-programma De Verraders kende een goed begin. Zo'n 1,6 miljoen mensen keken naar het spelprogramma, goed voor een vierde plaats op de dagelijkse kijkcijferlijst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!