Ik geloof in mij Beeld © Ik geloof in mij SBS 15-03-2021

Kijkers Ik geloof in mij zien hoe bom barst tussen Rutger en Ivana

16 maart 2021 11:22

Het afgelopen jaar heeft Nederland kennisgemaakt met de zangers van 'Ik geloof in mij'. Maar dat het leven van een artiest niet alleen over rozen gaat, weet deelnemer Rutger inmiddels. Het succes komt zijn relatie met Ivana namelijk duur te staan...

"We willen heel graag bij elkaar zijn, maar door alle drukte vinden we even ons plekje niet"

In de tweede aflevering van het veelbesproken SBS-programma worden de scheuren in de relatie van Rutger en Ivana steeds duidelijker zichtbaar. Met het concert in Ziggo Dome voor de deur, twijfelt Rutger danig aan zijn keuze om een duet met Ivana te doen. "Het is op dit moment wel even een crisis. We willen heel graag bij elkaar zijn, maar door alle drukte vinden we even ons plekje niet", vertelt hij voor de camera over zijn liefje. "Het past even niet. We willen zo graag en ik hoop dat voor ons geldt dat echte liefde alles overwint en dat we straks kunnen zeggen: eind goed, al goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zijn 'verwende gedrag' Dave in Ik geloof in mij spuugzat

"Je bent het niet met elkaar eens en daar komt heel veel verdriet bij kijken. En dan denk je wel: wat als… Ik zou het verschrikkelijk vinden, dat meen ik echt." Volgens de zanger heeft hij 'alles gegeven' en 'gunt hij haar de wereld'. Rutger: "Ik vind dat het nu aan haar is om te laten zien dat ze dankbaar is dat ik dit voor haar doe."

Het is nog maar de vraag of hun relatie nog te redden valt, want eenmaal op weg naar het grote concert vliegen ze elkaar bijkans in de haren. Hoewel Rutger al voor dag en dauw klaar is, loopt zijn vriendin de hele morgen achter de feiten aan. Als ze uiteindelijk richting Amsterdam vertrekken zijn ze dan ook veel te laat, wat Rutger op zijn zenuwen werkt. Tot overmaat van ramp is Ivana ook nog eens haar identiteitsbewijs vergeten. En dat is voor Rutger de druppel die de emmer doet overlopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Geloof in Mij-kandidaat Rutger in tranen om relatiebreuk

Ondertussen ontpopt René le Blanc zich tot dé ster van het programma, waardoor zijn collega's groen zien van jaloezie.

Ik geloof in mij is elke maandag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!