André Hazes Beeld © ANP

Docu met niet eerder vertoond materiaal André Hazes in de maak

16 maart 2021 10:27

Omdat André Hazes dit jaar 70 zou zijn geworden, wordt komende maand de nieuwe documentaire 'Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes' uitgezonden op tv. Dat maakte AVROTROS dinsdag bekend. In de vierdelige reeks wordt, aan de hand van niet eerder vertoond materiaal, het leven van de volkszanger besproken.

"Naast dat André een veelzijdig artiest was, was het ook een zeer emotioneel mens"

Tijdens de docu zijn homevideobeelden van onder meer de bruiloft van André en Rachel, vakanties met het gezin, verjaardagen en een kijkje achter de coulissen te zien. Ook komen prominenten uit het leven van André, zoals zijn familie, vrienden en collega's als André van Duin, Gerard Joling en Simone Kleinsma aan het woord. Zij delen persoonlijke verhalen over het leven van en het werken met de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes: 'Ik denk dat Dré boven heel trots zit te zijn'

"Dit is de eerste documentaire die zeer uitgebreid vertelt over het intense leven van de grootste artiest van ons land, André Hazes", laat Rachel in een verklaring weten. "Naast dat André een veelzijdig artiest was, was het ook een zeer emotioneel mens. En dat is goed te voelen in deze documentairereeks."

Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na eerdere uitspraken is André Hazes weer herenigd met zoontje

Ondertussen is de kleine jongen van de overleden zanger ook volop in het nieuws. Vorige week zetten hij en Monique een punt achter hun relatie. In de video hieronder vertelt hij zijn kant van het verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!