Greg en Karina Temptation Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Karina voelt zich gebruikt door Temptation: 'Ben enorm gestuurd'

16 maart 2021 16:13

Sinds haar deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave' heeft heel Nederland - en binnenkort ook België - een mening over Karina. In het online programma 'Spot On' vertelt Karina háár verhaal over haar deelname aan het programma en hoe ze de periode erna heeft beleefd. Verrassend is dat ze eigenlijk helemaal niet mee had willen doen.

"Waarom hebben ze mij dit aangedaan?" 

Hoewel het inmiddels stukken beter gaat met Karina, heeft ze de afgelopen weken 'heel wat shit' over zich heen gekregen. "Maar op de een of andere manier heeft het mij ook sterker gemaakt", vertelt ze. "Ik heb ook heel veel goede reacties gekregen van heel veel vrouwen. Daardoor heb ik wel de motivatie gekregen om gewoon door te zetten. Uiteindelijk komt het wel goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

Karina en haar inmiddels ex-vriend Gregory besloten aan de ultieme relatietest mee te doen omdat hun relatie al een tijdje in een sleur zat. Een aantal jaar geleden werden ze ook al eens gevraagd voor het programma, maar toen voelde het nog niet goed. Dat ze deze keer toch 'ja' zeiden had ermee te maken dat Karina benieuwd was of 'het gras groener was aan de overkant'.

Desondanks wilde ze eigenlijk het liefst vlak voor de opnames nog afzeggen. Hierover vertelt ze openhartig: "Ik zat niet lekker in mijn vel en privé speelde er een hoop dingen in mijn leven waardoor ik niet meer wilde gaan. Greg was degene die zei: 'We kunnen dit, we zijn al zo lang samen. We halen dit wel.' En met mijn naïeve hoofd heb ik toen toch besloten om het te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vind je Temptation Island saai? Deze realityshows zijn dat niet

Ze vond de afleveringen dan ook enorm confronterend om terug te zien. Helemaal omdat ze inmiddels weet hoe de makers gesjoemeld hebben met de beelden. "Ik heb letterlijk niets van Greg zijn emotie gezien in mijn beelden", legt Karina uit. "Had ik dat wel gezien dan had ik waarschijnlijk héél anders gereageerd (...) Dit wist productie en daarom hebben ze mij die beelden niet gegeven, want dan was de uitkomst van het verhaal heel anders." Ze voelt zich dan ook gebruikt door het programma: "Het had heel anders kunnen lopen. Waarom hebben ze mij dit aangedaan?"

Ook neemt Karina Daryl het een en ander kwalijk. "Maar uiteindelijk heb ik wel zelf besloten om bepaalde dingen te doen. Het zijn mijn eigen keuzes geweest, maar hij heeft daar wel een rol in gespeeld. (…) Die laatste week hebben ze me echt ontzettend gestuurd. Nu denk ik echt twee of drie keer na als mensen dingen tegen mij zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moïse Trustfull: 'Kaj en ik zijn gevraagd voor Temptation'

Volgens de Temptation-babe zijn er heel veel dingen verdraaid en moeten kijkers daar rekening mee houden. Zo vertelt ze nooit de intentie te hebben gehad om 'stiekem' seks te hebben. "Er waren overal camera’s en microfoontjes. Heel veel dingen zijn ook verdraaid, hou daar rekening mee."

Op de vraag of ze nog samen is met Greg heeft ze geen duidelijk antwoord. Volgens de realityster zitten ze momenteel in 'een grijs gebied'. Karina: "We moeten allebei over heel veel dingen heenkomen, we hebben zoveel shit te verwerken." Ze spreken elkaar dan ook nog regelmatig om 'alle vragen te beantwoorden'. "Ik gun het hem om die antwoorden te krijgen. Ik zie ook in interviews hoe hij over mij praat en dat is helemaal niet slecht. Hij komt oprecht voor mij op en daar ben ik hem heel dankbaar voor. We hebben dus geen ruzie, maar we zijn ook niet samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!