Ken Jeong, Caitlyn Jenner en Nicole Scherzinger in 'The Masked Singer USA' Beeld © FOX

Caitlyn Jenner laat zangkunsten horen in Masked Singer USA

18 maart 2021 13:32

De spanning was weer om te snijden in de tweede aflevering van het huidige seizoen 'The Masked Singer USA'. De raadsels vlogen de juryleden en kijkers weer om de oren. Uiteindelijk bleek niemand minder dan Caitlyn Jenner (71) zich in een van de pakken te hebben gehesen.

"Ik wilde eens wat nieuws proberen"

Tijdens de uitzending trad Phoenix op met het nummer 'TikTok', maar dit personage dolf ditmaal het onderspit en werd geëlimineerd. Aan juryleden Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Robin Thicke en Jenny McCarthy de schone taak om te gissen wie er in het pak zat. De jury moest het doen met een paar hints: een sportauto, de Olympische Spelen en de LHBTI+-gemeenschap. Rara, wie is het? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer USA onthult 'beroemdste kandidaat ooit'

De juryleden gooiden wat namen op, zoals die van Orange is the New Black-actrice Laverne Cox, Drag Race-icoon RuPaul, Queer Eye-castlid Jonathan van Ness en roddelkoning Perez Hilton. Alleen Jenny McCarthy had het vanaf het begin al aan het juiste eind, zo werd duidelijk toen het masker eindelijk afgezet werd: Caitlyn Jenner bleek in het Phoenix-kostuum te schuilen! "Ik wilde eens wat nieuws proberen", verklaarde ze over haar deelname. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vries onthult zichzelf als Masked Singer-kandidaat

Ook in Nederland is The Masked Singer razend populair. John van den Heuvel waagde zich aan deelname. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!