Kody en Meri Beeld © Instagram @christine_brownsw/Instagram @therealmeribrown

Kody uit Sister Wives ziet echtgenote Meri nauwelijks meer

22 maart 2021 12:44

Kody Brown (52) heeft zijn handen vol aan zijn vier echtgenotes en zijn 18 kinderen. Maar met zijn eerste vrouw Meri (50) is het contact inmiddels bekoeld, onthullen ze in hun TLC-realityshow 'Sister Wives'.

"Wanneer je dat niet krijgt, voel je je enorm eenzaam"

Kody en zijn vier echtgenotes Christine, Janelle, Meri en Robyn doen hun uiterste best om hun ingewikkelde relatie te onderhouden in Sister Wives. Iedere vrouw heeft haar eigen huis en gezin, maar dankzij corona werd de afstand tussen Kodys meerdere families een stukje groter. Voor Meri veranderde er echter weinig, onthult ze in de TLC-realityshow. Zij zag haar echtgenoot namelijk al bar weinig de afgelopen tijd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inbreker Kim Kardashian claimt haar echtgenoot te zijn

"Er wordt altijd gezegd dat een mens vier knuffels nodig heeft om te overleven. (...) Ik hou van knuffels en liefde van de juiste persoon", vertelt Meri in Sister Wives. "Wanneer je dat niet krijgt, voel je je enorm eenzaam." Bovendien is ze angstig om Kody te 'pushen'. "Ik wil niet dat hij denkt dat ik te veeleisend of opdringerig doe", legt ze uit. Tijdens de eerste lockdown ging Kody van het ene huis naar het andere, maar die van Meri bezocht 'ie maar zelden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom weer zwanger na miskraam

"Hij komt niet vaak bij mij langs", verklaart Meri. Het zit haar niet lekker dat Kody wel naar zijn andere echtgenotes gaat. Ook hij voelt de spanning en erkent dat hij zijn eerste vrouw 'sporadisch' ziet en dat ze 'gestopt zijn met daten'. "Er gebeurt niets tussen Meri en mij", aldus Kody. De oorzaak is hijzelf, aangezien hij haar nooit meer vraagt 'iets te gaan doen'. Meri is Kody's eerste vrouw. Het stel gaf elkaar het jawoord in 1990 en verwelkomden zustervrouw Janelle in 1993 in hun huwelijk. Een jaar later kwam Christine erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

Robyn is sinds 2010 de nieuwste echtgenoot van Kody. Meri was de enige die voor de wet getrouwd was met Kody, maar de twee besloten te scheiden in 2014, zodat hij het officieel kon maken met Robyn. De reden hiervan: zo kon Kody officieel de kinderen, die Robyn al had uit een eerder huwelijk, adopteren. Kody en Meri hebben al jaren problemen. Het stel ging in 2015 in therapie om hun relatie nieuw leven in te blazen, maar tevergeefs. Drie jaar later gaf Kody toe dat hij 'niet meer intiem' wilde zijn met Meri.

De perikelen tussen de twee is op woensdag om 21.30 uur te volgen in Sister Wives op TLC. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!