Katja Schuurman Beeld © ANP

Katja Schuurman zoekt de grens op in haar nieuwe programma

22 maart 2021 18:05

Mag je nog genieten van je favoriete 'James Bond'-film, of is die te vrouwonvriendelijk? Moeten kaartspellen genderneutraal zijn? Naar een antwoord op dit soort vragen gaat Katja Schuurman (46) in haar nieuwe programma 'Goed Fout': "Een vrolijke panelshow waarin we onderzoeken hoe we kunnen blijven communiceren als er steeds minder ruimte is voor context", aldus Katja.

"Over tal van prikkelende onderwerpen gaan we het hebben, met discussie en een lach. Ik heb er heel veel zin in!"

'Jazeker! Vanaf zondagavond 4 april presenteer ik de nieuwe wekelijkse panelshow: Goed Fout', onthult de presentatrice via haar Instagram. In het programma peilen Edson Da Graça en Martijn Koning, onder leiding van Katja Schuurman, samen met twee gasten de morele barometer van Nederland. Want waar je gisteren nog hartelijk om mocht lachen, wordt vandaag gecanceld. Iets waar de twee comedians inmiddels zelf ook over kunnen meepraten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman kan ogen niet geloven: 'Ik lijk op J.Lo'

Want is het goed dat standbeelden, straatnamen en strips in de ban gaan? En moeten toiletten en maandverband inderdaad genderneutraal zijn? Elke week krijgt een panel van duizend mensen dit soort uitspraken voorgelegd met één simpele vraag: kan dit? Het is aan de teams van Edson en Martijn om elke keer in te schatten welk percentage van de ondervraagden vindt of iets nog door de beugel kan.

Katja kijkt ernaar uit om het nieuwe programma voor PowNed te presenteren laat ze weten: "We willen rekening houden met elkaars gevoelens en respect hebben voor elkaars ideeën. Welke rol kunnen humor en ironie daarin spelen? Over tal van prikkelende onderwerpen gaan we het hebben, met discussie en een lach. Ik heb er heel veel zin in!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman over vraagtekens bij maatregelen: 'Mag je niet zeggen'

Het is de eerste grote televisieklus voor Katja sinds ze voor de tweede keer moeder werd. Eerder sprak ze al uitgebreid over de zware bevallig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram geeft account terug aan Martijn Koning

Goed Fout is vanaf zondag 4 april wekelijks te zien om 21:20 uur op NPO 3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!