Beeld © Talpa

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze zwanger is

22 maart 2021 21:32

Maxime Meiland (25) vertelde de wereld onlangs in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Uiteraard wisten haar ouders Erica en Martien al langer dat hun dochter in verwachting is. En in 'Chateau Meiland' van maandagavond zien we hoe Maxime haar ouders het blijde nieuws vertelde.

"Hoe kan dat nou zo snel?" 

In eerste instantie laten Maxime en Leroy het lijken alsof ze toevallig een taart mee hebben genomen. "Wat is het voor taart?" vraagt Erica nog. Maar zodra Erica de doos openmaakt, valt haar mond open. "Nee joh", zegt ze meteen, waarna ze haar dochter en Leroy in de armen valt. "Wat leuk! Wat leuk voor Claire ook", zegt ze jubelend.

Niet veel langer daarna komt Martien binnen, die even bordjes was halen. Als hij uiteindelijk beseft wat er gaande is, barst hij bijna in tranen uit. "Wat goed", zegt hij trots. "Hoe kan dat nou zo snel?" 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland showt trots haar kersverse babybuik

Martien en Erica vinden het ontzettend leuk dat hun dochter weer zwanger is. "Ik ben zo onder de indruk. Het is ook zo leuk voor Claire." Maxime vertelt dat ze het ook al tegen Claire heeft gezegd. "Ze snapt het volgens mij wel." Even later komt ook zus Montana nog langs om de zwangerschap van Maxime te vieren.

Maxime heeft onlangs uitgebreider verteld over haar zwangerschap. "We zijn dolgelukkig", zegt ze erover. In de video hieronder zie je meer.

Maxime Meiland reageert op zwangerschap: 'We zijn dolgelukkig'

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!