Beeld © ANP

Talkshow Ellen DeGeneres verder in de problemen

23 maart 2021 02:54

Het schandaal dat zich afgelopen zomer rondom de talkshow van Ellen DeGeneres (63) afspeelde, heeft vervelende gevolgen. De kijkcijfers van de talkshow-presentatrice zijn met maar liefst een miljoen gedaald en dat staat gelijk aan een terugloop van 43 procent. En hoewel Ellen dagelijks nog steeds 1,5 miljoen kijkers aan zich weet te binden, staat dat in schril contrast met de 2,6 miljoen die voorheen afstemden. Dit meldt 'The New York Times'.

In de zomer van 2020 klapte een aantal (oud-)werknemers uit de school over de ongezonde sfeer die er op de werkvloer bij Ellens show zou heersen. Er zou sprake zijn van seksuele intimidatie, racisme en seksisme. In september bood de presentatrice publiekelijk haar excuses aan en beloofde ze beterschap. Ze nam afscheid van een paar producers, die volgens medewerkers zouden hebben bijgedragen aan de vervelende sfeer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres aan de kant geschoven als presentator Friends-reünie

Dr. Phil is nog altijd degene die dagelijks de meeste kijkers trekt: elke middag kijken er 3,1 miljoen Amerikanen naar zijn show. Ook Kelly Ripa en Ryan Seacrest scoren beduidend beter dan Ellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres: 'Zonder mijn vrouw had ik het niet gered'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!