Beeld © NPO1

Johnny de Mol ontkent poging tot doodslag bij ex: 'Gaat te ver'

24 maart 2021 09:06

Johnny de Mol (42) was gisteren te gast in 'Op1' om te praten over zijn nieuwe programma 'De Mols Hoop', maar hij werd ook nog even gevraagd naar de beschuldigingen van huiselijk geweld, door zijn ex-verloofde Shima Kaes.

"Onze relatie verdiende niet de schoonheidsprijs"

"Johnny de Mol had een turbulent jaar. Hij werd beschuldigd van mishandeling door zijn ex-verloofde. Hij reageert hierop en vertelt over zijn nieuwe programma", luidde de aankondiging van presentator Tijs van den Brink, die hem vervolgens flink doorvroeg over de beschuldigingen. Shima Kaes beschuldigt Johnny namelijk van mishandeling en poging tot doodslag.

"Ja, nee, dat is niet fraai als je dat aan je broek hebt hangen. Het zijn beschuldigingen gedaan via een krant", zegt Johnny daarop. "Onze relatie verdiende niet de schoonheidsprijs, maar dit soort aantijgingen gaan echt te ver." Johnny vertelt daarna dat er vanaf het begin heel weinig over gezegd is, omdat het aantijgingen via een krant en een boek waren. "Dat hebben we met een reden gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Advocaat Johnny de Mol noemt aangifte 'absurd'

Wanneer Tijs Johnny vraagt naar een uitgelekt geluidsfragment, zegt Johnny: "Nogmaals: deze relatie verdiende niet de schoonheidsprijs. Ik denk niet dat wij het beste in elkaar naar boven haalden, maar van mishandeling en erger, daar wil ik toch wel heel graag afstand van doen." Ook vertelt de presentator dat hij - in zijn ogen - een dreigbrief heeft gekregen. "Waarin volgens ons wel heel duidelijk staat waarin in elk geval haar raadgevers – want het kwam niet van haarzelf – daarmee wilden. Dat was niet met de vraag of ik een keer de auto kwam wassen. Dat ging volgens ons wel echt om geld."

Daar is Johnny mee naar de politie gegaan. "Naar die zaak is het OM nu aan het kijken, maar van hun zaak hebben wij nog niets gehoord."

In de video hieronder. zie je meer over deze zaak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!