Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels voor 'Expeditie Robinson' Beeld © RTL

Eindelijk: dit is wanneer Expeditie Robinson terugkeert

24 maart 2021 12:01

Goed nieuws voor de fans van 'Expeditie Robinson'! Het avontuurlijke programma kon vorig jaar niet doorgaan dankzij het coronavirus, maar zal dit najaar weer op de buis te zien zijn. Dat kondigen presentatoren Kaj Gorgels (30) en Nicolette Kluijver (36) aan.

"Het wordt briljant"

Nicolette en Kaj kondigen 'uniek' nieuw seizoen Expeditie aan

00:25

"Het was verschrikkelijk. Vorig jaar een heel seizoen géén Expeditie Robinson. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar", vertelt Kaj enthousiast. Ook zijn mede-presentator Nicolette kan niet wachten: "We gaan binnenkort op reis. We gaan een nieuw seizoen voor jullie maken op RTL4. We blijven in Europa en ik kan je nu al vertellen: het wordt briljant."
 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'

Het wordt het 21ste seizoen van Expeditie Robinson en de opnames starten binnenkort. Het wordt wel een beetje anders. In tegenstelling tot de vorige seizoenen wordt het niet opgenomen op een eiland in Azië, maar in Europa. Het is nog de vraag of het weer BN'ers zijn die meedoen of onbekende Nederlanders. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is dit najaar te zien bij RTL4. 

Blik in de video hieronder terug op de 5 meest onvergetelijke momenten van Expeditie Robinson

TV Throwback: 5 onvergetelijke momenten uit Expeditie Robinson

10:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!