Beeld © Netflix

Tweede seizoen van Too Hot To Handle binnenkort op Netflix

24 maart 2021 16:36

Met twee extra seizoenen van de intrigerende datingshow 'Too Hot To Handle' in de pijplijn is de grote vraag niet óf, maar wanneer het tweede seizoen uitgezonden wordt. Netflix geeft nu het verlossende antwoord.

Met de release van het tweede seizoen van Too Hot To Handle maakt Netflix voorlopig een einde aan bingewatchen, want de streamingdienst heeft alvast aangekondigd dat ze eens per week een nieuwe aflevering online zetten. Het aftellen kan beginnen: vanaf juni 2021 - de exacte datum volgt nog - kunnen fans en nieuwe kijkers op woensdag hun hart ophalen bij de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Too Hot To Handle-kandidaten zijn onverwachts aan het daten

Om de hoofdprijs van 100.000 dollar in de wacht te slepen, dienen tien knappe en tamelijk hitsige vrijgezellen zich aan strenge regels te houden. Het is de bedoeling dat ze tijdens de opnames een celibatair bestaan leiden in een paradijselijke 'no-bone zone'. Zoenen, zelfbevrediging en een ander op een seksuele manier aanraken is eveneens ten strengste verboden. Verbreken de kandidaten de regels? Dan verdwijnt er geld uit de pot en dat levert in seizoen één al de nodige drama op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

Het zonovergoten Mexico wordt voor de nieuwe seizoenen ingeruild voor een ander paradijs op aarde: de Turks- en Caicoseilanden. De trailer van het eerste seizoen (nu op Netflix) bekijk je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!