The voice of Holland Beeld © RTL/William Rutten

Poll: wie wordt de winnaar van The voice of Holland?

26 maart 2021 11:56

Wordt het Sem, Dani, Nienke of tóch Jasper? Vanavond is het alweer tijd voor de finale van 'The voice of Holland'. Wij zijn benieuwd wie jouw favoriet is:

Jan Smit is dit seizoen voor het eerst als coach te zien. Zijn kandidaat Jasper heeft het tot de finale geschopt en dat ging niet zonder slag of stoot; de zanger ging nog weleens de valse mist in. Toch kreeg hij steeds genoeg punten van het publiek, waardoor hij met zijn hakken over de sloot doorging. Tot overmaat van ramp heeft ook nog eens zijn hele gezin corona, waardoor hij afgelopen week in een hotel moest bivakkeren om zo het virus niet zelf op te lopen.

Team Waylon wordt deze finale vertegenwoordigd door Sem. Hij houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie rock-'n-roll en past dus perfect bij zijn coach. Tijdens zijn blind audition was niet alleen Sem gespannen, ook zijn moeder was stiknerveus en kon haar enthousiasme maar moeilijk bedwingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasper neemt revanche in tweede liveshow The voice of Holland

Stewardess Nienke is een echte hoogvlieger. Zij vertegenwoordigt Team Ali in de finale en wist vorige week vriend en vijand te verrassen met haar versie van 'Dear Future Husband'.

De flamboyante Dani wordt gecoacht door Anouk. Van het emotioneel overbrengen van een lied met klanken uit het Midden-Oosten tot het neerzetten van een show met een complete choreografie, Dani heeft het in huis. De zanger wist vooral veel indruk te maken met zijn versie van 'Arcade'.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

The voice of Holland-kandidaten overvallen met nieuwe regel

The Voice-kandidaten nog steeds ondersteboven van finaleplek

04:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!