Sandra Oh, Ellen Pompeo en Chyler Leigh in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

'Lievelingspersonage' fans maakt comeback in Grey's Anatomy

26 maart 2021 11:47

De aflevering waar álle 'Grey's Anatomy'-fans op zaten te wachten, is er eindelijk gekomen. Meredith blijft maar droomgasten ontvangen op haar mentale strand en na McDreamy en George O'Malley is nog een van haar grote liefdes gearriveerd.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy, dat nog niet wordt uitgezonden in Nederland. 

In het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy slaat het coronavirus hard om zich heen. Ook Meredith wordt erdoor getroffen, waardoor ze aan een beademingsmachine ligt. Ondertussen gaan haar dromen gewoon door. De arts waant zich op een strand en daar komen telkens weer bijzondere figuren uit haar verleden langs. Het begon allemaal met haar overleden man Derek Shepherd (Patrick Dempsey), gevolgd door haar overleden beste vriend George O'Malley (T.R. Knight) en nu haar overleden zusje Lexie Grey (Chyler Leigh). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Grey's Anatomy neemt afscheid van dít hoofdpersonage

Het is een emotionele bedoening op het droomstrand, waar de halfzusjes elkaar weer tegenkomen. Lexie overleed tijdens een heftig vliegtuigongeluk, waarbij haar grote liefde Mark Sloan (Eric Dane) ook stierf. Voor de fans is deze aflevering een van de heftigste uit de geschiedenis van Grey's Anatomy. Of Mark zich ook nog op het strand zal vertonen, weten we nog niet. Ook niet-overleden personages komen overigens voorbij, zoals Miranda Bailey en Richard Webber. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Pompeo lijkt einde Grey's Anatomy aan te kondigen

De zeventiende reeks zou zomaar eens de laatste kunnen worden voor Grey's Anatomy. De onderhandelingen over een vervolg zijn nog in volle gang. Moederbedrijf Disney zou er alles aan doen om Ellen Pompeo, die schittert als Meredith in de serie, over te halen om door te gaan. Showrunner Krista Vernoff zou al zover zijn en nieuwe seizoenen willen maken, evenals het productiehuis achter de show, Shondaland, meldt The Hollywood Reporter. Alles over het huidige seizoen zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!