Beeld © MTV

Hier vind je alle deelnemers van Ex on the Beach op Instagram

27 maart 2021 09:40

Zet je schrap voor een hoop liefde, lust, verrassingen en drama in het gloednieuwe, zevende seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Vanaf 11 april zie je iedere zondagavond hoe Danny, Dusty, Keanu, Odim, Jørney, Lesley, Gloria en Shani genieten van hun welverdiende vakantie terwijl hun exen een voor een aanspoelen op de stranden van Tenerife. Niets missen? Volg dan alvast de kandidaten op Instagram.

Dit jaar verruilen de acht Nederlandse en Belgische singles de tropische stranden van Thailand voor het zonnige en paradijselijke Tenerife. Terwijl zij genieten van een heerlijke tijd op het prachtige Spaanse landgoed, spoelen er op de meest onverwachte momenten weer exen aan die er alles aan doen om hun leven zuur te maken. Daarnaast zorgt de Tablet of Terror ook dit jaar voor onverwachte wendingen en een hoop nieuwe verrassingen. Volgens de cast wordt het dan ook het 'heftigste seizoen ooit'.

Danny

De 23-jarige Danny uit Helmond is stoer, sportief en bedekt met tatoeages: wat willen de vrouwen van dit seizoen nog meer? Volgens de gespierde hunk is hij altijd wel met meerdere meisjes bezig en duurt het dan ook niet lang voordat het drama losbarst. Zal hij zijn heftige seks- en liefdesleven in Tenerife flink kunnen doorzetten of worden de drukte en aandacht hem misschien te veel?

Danny volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze 8 singles gaan Ex on the Beach: Double Dutch onveilig maken

Dusty 

Pas 23 lentes jong is hij, maar Dusty heeft nu al 93 (!) bedpartners gehad. Met zijn vlotte babbel en vrolijke attitude is hij er helemaal klaar voor om ieder meisje dat op het strand aankomt te versieren. Hij noemt zichzelf dan ook de Harrie of Jorden van het zevende seizoen. Of hij tijdens Ex on the Beach de 100 heeft weten aan te tikken? De tijd zal het leren...

Dusty volg je hier op Instagram.

Keanu 

De 22-jarige Keanu is een sportieve jongen die altijd op jacht is naar zijn volgende prooi. Hij laat zich door niemand intimideren en is er helemaal klaar voor om de grootste playboy van België te worden. Gaat het hem lukken om tijdens zijn avontuur zijn droomvrouw te vinden of zorgt de komst van een ex voor heel erg veel drama?

Keanu volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alisa uit EOTB valt niet in smaak bij kijkers Steenrijk, Straatarm

Odim 

De 24-jarige Odim en zijn 'kreet' zijn nu al legendarisch. De vrolijke jongen uit Antwerpen vindt niets in het leven mooier dan billen, billen en nog meer billen. Zal Odim op Tenerife de ware tegen kunnen komen, of worden alle billen hem toch te veel?

Odim volg je hier op Instagram.

Jørney 

Jørney van 24, die zowel beauty als brains heeft, ziet zichzelf als de perfecte kandidaat. Jørney gaat voor niemand aan de kant en geeft aan dat hoewel mannen haar vaak leuk vinden, vrouwen haar meestal niet mogen. Kunnen de kijkers rekenen op een prachtig sprookje voor deze beauty, of zorgt de beast in haar voor heel erg veel catfights?

Jørney volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanaf deze datum kun je Ex On The Beach op Videoland kijken

Lesley 

Lesley wordt nu al vergeleken met Harrie de Dekhengst. "Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb", aldus de 23-jarige. Deze powervrouw is niet bang om op mannen af te stappen en is ervan overtuigd dat zij dit jaar met gemak Harries record kan verbreken. Zo, de toon is gezet! 

Lesley volg je hier op Instagram.

Gloria 

De mannen moeten dit seizoen uitkijken met wat ze zeggen en doen in de buurt van de 20-jarige 'bad bitch' Gloria. Met haar vrolijke, maar zeer directe 'I don’t give a fuck'-attitude is zij er helemaal klaar voor om de gebeurtenissen in de villa op te spicen. Zal Gloria daadwerkelijk in het middelpunt van de belangstelling staan of zorgen de andere sterke persoonlijkheden er dit jaar voor dat haar aanwezige karakter toch als sneeuw voor de Spaanse zon verdwijnt?

Gloria volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

EOTB-sterren verklappen: 'Dit wordt het heftigste seizoen tot nu toe'

Shani

Luid, aanwezig en recht voor haar raap: dat is de 23-jarige Shani zeker. Volgens Shani start alles bij lust en kan zij daarom ook niet wachten om te zien wie het strand op komt gelopen. Zal het Shani lukken om de lust in liefde om te zetten, of zorgt haar jaloezie voor heel erg veel drama?

Shani volg je hier op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!