Bed & Breakfast Beeld © Bed & Breakfast, Omroep MAX

Nieuw seizoen Bed & Breakfast trapt af met enorm luxe B&B

27 maart 2021 12:30

Smaken verschillen: dat is meestal de conclusie die de kandidaten van 'Bed & Breakfast' trekken aan het einde van de aflevering. Zo had de een liever meer keuze gehad bij het ontbijt, terwijl de ander een leeslampje mist. Toch zijn de stellen het deze week unaniem eens dat de B&B van Ruud en Jorg met verwarmd zwembad, sauna en bioscoop eerder op een hotel dan een B&B lijkt.

"Het was echt de beste beslissing tot nu toe"

In het Noord-Brabantse Prinsenbeek staat de luxueuze B&B van Jorg en Ruud. Aan alles is gedacht, de stellen kunnen zelfs niet klagen over het missen van een haakje voor de badjas. Niet zo gek overigens, want Jorg is interieurontwerper en Ruud heeft een eigen woon- en interieurwinkel. De kamers zien er dan ook uit om door een ringetje te halen. Grappig genoeg was het nooit de bedoeling om een B&B te starten, maar omdat er een zwembad was 'moest er ook een poolhouse komen'.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar naarmate de bouw vorderde vonden ze het eigenlijk toch wel zonde om de ruimte niet optimaal te benutten en ontstond het idee om een Bed & Breakfast te beginnen. "Het is eigenlijk vanaf de eerste dag zó leuk en gezellig. Het was echt de beste beslissing tot nu toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronaproof seizoen Bed & Breakfast volgende maand van start

De gasten zijn er al net zo enthousiast als de mannen, en hebben dan ook moeite om een puntje van kritiek te vinden - al worden de heren wel nog even in de maling genomen met een dode muis. Dat de gastvrijheid van Ruud en Jorg verder gaat dan een plons in het zwembad of een film kijken in de kelder alias bioscoop, blijkt als ze één van de stellen zelfs nog een cadeautje meegeven om de jacuzzi schoon te houden.

Het komt dan ook voor niemand als een verrassing dat hun B&B als winnaar uit de bus komt met 106 procent van de vraagprijs, wat volgens Ruud en Jorg echt 'de kers op de taart is'. Al zijn de meningen op Twitter nogal verdeeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holidate-fans opgelet: Omroep MAX komt met geheel eigen versie

Kijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!