The Sinner Beeld © Netflix

Dit is alles wat we weten over seizoen 4 van The Sinner

29 maart 2021 13:38

Om teleurstellingen te voorkomen: nee, we weten niet wanneer het vierde seizoen van de Netflix-hit 'The Sinner' verschijnt. Wél heeft de streamingdienst nieuwe details over het nieuwste deel naar buiten gebracht en die zijn absoluut het delen waard.

Tot nu toe was er weinig bekend over seizoen vier van de thrillerserie, behalve dat Bill Pullman opnieuw de rol van rechercheur Harry Ambrose op zich neemt. Maar na Jessica Biel, Carrie Coon en Matt Bomer is nu onder meer bekend wie de hoofdrol in het laatste deel op zich neemt: Alice Kremelberg. Alice is ook wel bekend van haar rol als Nicole in Orange is the New Black. In The Sinner speelt ze Percy Muldoon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mis je de Housewives? Netflix dropt 2 seizoenen Beverly Hills

Alice Kremelberg
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde seizoen voor Netflix-serie The Sinner

Het verhaal? Zoals we weten van eerdere seizoenen draait het niet om wie de moord heeft gepleegd, dat is vaak direct duidelijk, maar waaróm. In dit seizoen draait het om Percy, die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie in Maine en naam weet te maken als kreeftvisser. 'Een gruwelijke tragedie' zal in haar leven alles doen veranderen, laat Netflix weten.

Dat belooft wat! Wanneer het vierde seizoen van The Sinner verschijnt is nog afwachten.

Sky Rojo is inmiddels ook te zien op Netflix, en er zijn genoeg redenen om deze monsterhit te bingen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!