Pauline Wingelaar, rapper Donnie en Soundos el Ahmadi Beeld © ANP

BN'ers spelen voor cupido in gloednieuwe Videoland Original

29 maart 2021 14:27

Als er één ding is dat ons door de doodsaaie lockdown sleept is het wel een flinke dosis romantiek, moet ook Videoland gedacht hebben. Het platform maakte zojuist bekend met een nieuw programma te komen waarin BN'ers in de rol van cupido kruipen: 'Celebrity Matchmakers'. Precies wat we nodig hebben.

Comedian Soundos en haar moeder Rhimou, Echte Gooische Moeders Pauline en Bo en de twee goede Amsterdamse vrienden rapper Donnie en presentator Edson da Graça gaan een vrouwelijke vrijgezel aan de liefde helpen. De sterren zetten hun netwerk in om de bloedmooie, slimme en lieve kandidate te koppelen aan haar droomman en het leuke is: ze nemen ons daarbij mee.

De matchmakers zijn daarom op zoek naar single mannen tussen de 25 en 40 jaar oud, die zich via de site van Videoland kunnen opgeven

Celebrity Matchmakers is in het najaar te zien bij Videoland. Meer informatie over de show is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanaf deze datum kun je Ex On The Beach op Videoland kijken

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf vrijdag 30 april exclusief bij Videoland te zien. De vierde reeks start met de release van twee afleveringen en daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien. Bekijk hieronder de eerste beelden:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is alles wat we weten over seizoen 4 van The Sinner

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!