Lucifer Beeld © John P. Fleenor/Netflix

Netflix maakt release van Lucifer seizoen 5B (eindelijk!) bekend

29 maart 2021 17:08

Netflix' meest geliefde duivel laat zijn fans even wachten, maar eindelijk is het zover: de streamingdienst maakt bekend wanneer 'Lucifer' seizoen 5B gereleased wordt. Pak de agenda er maar alvast bij.

Het eerste deel van Lucifer seizoen 5 verscheen al in augustus 2020 op Netflix en eerlijk is eerlijk: het geduld van de kijker werd duidelijk op de proef gesteld. Maar na driekwart jaar wachten komt er eindelijk goed nieuws. Vanaf 28 mei verschijnt het resterende deel van Lucifer op Netflix en kun je de rest van het seizoen ongegeneerd bingen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maker Lucifer komt met nieuwe serie voor Netflix

In het vijfde seizoen krijgt het verhaal een bizarre twist, die eerder al bekend werd gemaakt in de trailer. Lucifer krijgt namelijk te maken met Michael, zijn kwaadaardige tweelingbroer. In eerste instantie werd gedacht dat dit seizoen meteen het laatste seizoen van de populaire serie zou zijn, maar niets blijkt minder waar. Netflix heeft een zesde (en laatste!) seizoen besteld, maar er zit wel een klein addertje onder het gras. Er worden namelijk minder afleveringen gemaakt dan je gewend bent. 

De trailer van het huidige seizoen bekijk je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!