Beeld © ANP

Martien teleurgesteld over afloop date van Erica en Sander

29 maart 2021 20:52

In de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland' doet Erica uitgebreid verslag van haar date met haar nieuwe vlam. Sander weet tijdens zijn vierde afspraakje met haar een goede indruk te maken.

"Hij is toch wel een 8,5"

Weer of geen weer, Sander is zo leuk dat Erica er niet aan moet denken om haar wandelafspraakje af te zeggen. In de aflevering van Chateau Meiland spreekt ze voor de vierde keer met de privédetective af. Ze heeft geen idee dat Martien en Maxime hen stiekem hebben begluurd. Met een glimlach op haar gezicht vertelt ze hoe leuk het was.

"Het is heel gezellig", blikt ze terug op de date. Ze wordt hartstikke verwend door hem met drinken, bloemen en chocolade. "We doen eerst koffie, dan gaan we lopen en terug doen we een drankje. Dan staan we zo anderhalf tot twee uur te kletsen. (...) Hij is heel leuk." Op een schaal van 1 tot 10 scoort hij een ruime voldoende in Erica's boekje. "Toch wel een 8,5." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe wist Erica Meiland haar Sander al die tijd geheim te houden?

Van een eerste zoen is, tot grote teleurstelling van Martien, echt nog geen sprake tijdens het afspraakje. Sander valt door zijn longziekte in een risicogroep, waardoor ze netjes anderhalve meter afstand van elkaar bewaren. Maxime geeft Erica groot gelijk dat ze terughoudend is: "Rustig aan, hoor."

De mysterieuze man van Erica bleef maandenlang buiten de schijnwerpers. En dat terwijl hij er volgens televisiekenner Rob Goossens alles aan deed om ontdekt te worden. 

'Vriend Erica Meiland deed er alles aan om ontdekt te worden'

04:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!