The Handmaid's Tale Beeld © Hulu

De nieuwe trailer van The Handmaid's Tale seizoen 4 is hier

31 maart 2021 11:40

We've been sent good weather én de nieuwe trailer van 'The Handmaid's Tale'. Ga er maar eens goed voor zitten, want het vierde seizoen van de serie wordt nog heftiger dan de eerste drie.

In de trailer is te zien hoe de strijd van June (Elisabeth Moss) een hoogtepunt bereikt. Ze is Gilleads grootste public enemy geworden. Lukt het haar te vluchten? En vooral: haar dochter te redden? Op de nieuwe beelden is ook te zien hoe June en haar dochter Hannah herenigd worden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Handmaid's Tale dropt eerste trailer seizoen 4

De dystopische dramaserie The Handmaid's Tale speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Praise be: vijfde seizoen The Handmaid's Tale in aantocht

The Handmaid'sTale zie je vanaf vrijdag 30 april bij Videoland. De reeks begint met twee afleveringen en daarna volgt er elke week een nieuwe. Praise be!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!