Amber Portwood, Gary Shirley, Kristina en dochter Leah Beeld © Getty Images/Instagram @itsgarytime

Amber uit Teen Mom snoeihard over relatie dochter met stiefmoeder

1 april 2021 12:44

Het is weer bonje bij 'Teen Mom'. Amber Portwood (30) heeft het helemaal gehad met haar ex Gary Shirley (34) en zijn echtgenote Kristina (39). Ze fileert het koppel tijdens een Instagram Live.

"Het enige wat Amber ooit heeft gedaan, is mij baren"

In de nieuwste aflevering van Teen Mom viert Ambers dochter Leah haar 12e verjaardag. Maar verrassend genoeg wil ze haar moeder er niet bijhebben tijdens de festiviteiten. "Ik heb niet echt een band met haar", zei de jarige job over haar moeder. "In die twaalf jaar heeft ze niet zoveel gedaan. Kristina was er vooral voor me. Het enige wat Amber ooit heeft gedaan, is mij baren." Na het zien van de aflevering was Amber woest en ging ze los op Instagram Live. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom weer zwanger na miskraam

"Ik probeer altijd zoveel mogelijk tijd met Leah door te brengen. Dat is het enige wat ik wil", zei Amber. "Kristina zorgt niet voor mijn dochter. En nee, Gary kleedt of voedt haar ook niet. Gary zou niet eens een baan hebben als ik er niet was." De Teen Mom-ster denkt dat haar dochter alleen fan is van Kristina omdat zij haar meeneemt naar 'Starbucks, de nagelsalon en duizenden dollars uitgeeft' wanneer ze gaan winkelen. "Ik zou haar dan ook leuk vinden. Maar ik ben zo niet opgevoed om mijn kind te verwennen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

Gary en Kristina hebben het beste met Leah voor en moedigen haar in de aflevering van Teen Mom juist aan om een band op te bouwen met Amber. "Het is heel belangrijk dat je tijd met je moeder doorbrengt", zegt Gary tegen zijn dochter. "Ik ben slechts de bonusmama", reageert Kristina. Amber sloeg een uitnodiging voor het verjaardagsfeestje af, omdat ze liever 'één op één-tijd' met haar dochter doorbrengt. Of dat ervan is gekomen, blijft onduidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!