Hilary Duff in 'Younger' Beeld © TV Land/Videoland

Videoland dropt lanceerdatum hagelnieuw seizoen Younger

01 april 2021 17:53

Het was ellenlang wachten op het zesde seizoen van 'Younger' en daarna werd het geduld van de fans opnieuw op de proef gesteld door de vraag wanneer het zevende en laatste deel online zou komen. Tot vandaag. Videoland heeft de datum bekendgemaakt waarop we weer achter de buis kunnen kruipen.

En wel op 15 april al. De hoogste tijd, want in eerste instantie stond het zevende seizoen al ingepland voor juni vorig jaar. Toen gooide corona alleen roet in het eten. In het laatste seizoen keren al onze favoriete personages terug, van Liza en Kelsey tot Josh en Diana. Maar ook Bridgerton-ster Phoebe Dyvenor heeft een rol te pakken. Wel zijn sommige acteurs minder vaak te zien door, opnieuw, corona. "Maar ze zullen altijd een integraal deel zijn van de Younger-familie en hebben zoveel hart en ziel in de serie gelegd", zegt maker Darren Star erover. Dé vraagt blijft ook in dit deel: eindigt Liza met Charles of toch met Josh?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze bekende koppen geven op Videoland inkijkje in OnlyFans-leven

Helaas is dit het laatste seizoen van de populaire serie, maar we hebben een schrale troost: rondom het personage Kelsey - gespeeld door Hilary Duff - wordt een spin-off gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers spelen voor cupido in gloednieuwe Videoland Original

Ook het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is bijna te zien bij Videoland. Vanaf vrijdag 30 april start de vierde reeks met de release van twee afleveringen, daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien. Je ziet de eerste beelden hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!