Beeld © SBS/Chateau Meiland 1-4-2021

Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws

2 april 2021 08:59

Na een lach en een gil wordt de laatste aflevering van 'Chateau Meiland' afgesloten met een traan. Martien en Erica zijn in rouw nadat ze te horen krijgen dat één van hun gasten uit het chateau komt te overlijden. Speciaal voor Thea spreken ze nog een laatste boodschap in.

"We wisten dat Thea heel ziek was en hebben steeds appcontact met haar gehad"

De vaste kijkers herinnert zich de groep van Thea en Jolanda, de vrouw die mogelijk het coronavirus onder de leden had tijdens haar verblijf in Chateau Marillaux, nog wel. Ze waren de laatste gasten op het chateau. Vriendin Thea was ten tijde van de opnames al ernstig ziek en de vriendengroep heeft aan Martien laten weten dat ze haar laatste adem gaat uitblazen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien teleurgesteld over afloop date van Erica en Sander

"Het was zo'n leuke groep op het chateau", blikt Martien terug op hun bezoek. "Thea was de gangmaker. We wisten dat Thea heel ziek was en we hebben steeds appcontact met haar gehad. Zo leuk, zo'n leuk mens. En dan krijg je nu zo'n bericht..."

Na het opnemen van nog één laatste bericht aan Thea stromen de tranen bij Martien over de wangen. "Ik vind het zo erg. Ze is nog helemaal niet zo oud. We gaan een wijntje drinken op Thea."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica en Martien voelen zich buitenspel gezet door Maxime

Ondanks het verlies van hun gewaardeerde gast op het chateau, is er ook reden om positief te blijven. De familie heeft onlangs ontdekt dat Maxime in verwachting is van haar tweede kindje. Ze vertelt dat ze dolgraag zou willen dat niet alleen haar vriend Leroy, maar ook haar moeder haar bijstaat tijdens de bevalling.

Maxime Meiland wil dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling

02:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!