Regé-Jean Page in Bridgerton Beeld © Liam Daniel / Netflix

Regé-Jean 'Simon' Page keert niet terug in Bridgerton

2 april 2021 18:47

Fans van de Netflix-hit 'Bridgerton' hoeven in het nieuwe seizoen niet te rekenen op de terugkeer van Regé-Jean Page (31). De Britse acteur, die één van de hoofdrollen speelt, wordt uit de serie geschreven.

"We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie"

Het nieuws werd aangekondigd in een bericht op het Instagram-account van Bridgerton, waarop een bericht verscheen van Lady Whistledown, de vertelster van de serie. "We nemen afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de Duke of Hastings speelde", zo valt te lezen. "We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie." Regé-Jean speelde Simon Bassett, de Duke of Hastings.

Het nieuws over het vertrek van de acteur zal voor de mensen die de boeken van Julia Quinn, waarop de serie is gebaseerd, niet als een verrassing komen. De Duke of Hastings heeft alleen in het eerste boek een grote verhaallijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames van tweede seizoen Bridgerton van start gegaan

Regé-Jane wist afgelopen december de harten van heel wat Netflix-kijkers op hol te brengen als de sexy Duke of Haistings. Een geweldige boost voor de carrière van deze hunk en dat brengt een hoop kansen met zich mee, bekijk je in onderstaande video.

Bridgerton-ster Regé-Jean Page is bang voor roddelpers

02:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wegzwijmelen: Regé-Jean uit Bridgerton leest slaapverhaaltje voor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!