To All The Boys I've Loved Before Beeld © JUHAN NOH/NETFLIX

To All The Boys gaat verder met spin-off serie op Netflix

5 april 2021 14:51

Goed nieuws voor fans van de 'To All The Boys'-films. Na het succesvolle drieluik wil Netflix op het immense populariteit verder borduren. Daarom maken ze een spin-off serie waarin het zusje van Lara Jean de hoofdrol vertolkt. Dat meldt 'Variety'.

Hoe het afloopt tussen Lara Jean en Peter Kavinsky is inmiddels bekend - spoiler: het is uiteraard een happy ending -, maar de filmreeks is volgens Netflix nog prima uit te melken. De Canadese actrice Anna Cathcart, die in To All The Boys de rol van Kitty Covey vertolkt, gaat in haar eigen serie zelf op zoek naar ware liefde. De auteur van de To All The Boys boeken is door Netflix al aan boord gehaald als de ontwikkelaar, schrijver en executive producer van de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

To All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix

De serie staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Wat in ieder geval bekend is, is dat de romantische serie afleveringen telt die dertig minuten duren. Daarmee slaat Netflix een andere weg in, omdat de trilogie enkel uit films bestaat.

In de films ontdekt Kitty liefdesbrieven die haar zus Lara Jean aan jongens schreef, maar nooit verstuurde. Gedurende de films ontwikkelt ze zich tot een ware puber met een scherpe tong. Ook heeft ze voor het eerst een vriendje. De trailer van de laatste film bekijk je hieronder.