Beeld © Ingo Calí/Facebook

Vriendin Nick uit Big Brother is er klaar mee: 'Geen golddigger'

06 april 2021 13:39

Als één van de finalisten in 'Big Brother' heeft Nick Kraft het ver geschopt in het programma. Zijn vriendin Sandhya moet het inmiddels al maanden zonder hem stellen. Daar kan maar beter snel verandering in komen, want als ze hem verrast in het huis krijgt ze van de kijkers vervelend commentaar.

"Alsof ik Nicks geld nodig heb"

Als Nick als winnaar het Big Brother-huis verlaat, is hij een stuk rijker dan honderd dagen daarvoor. Blijkbaar vinden sommige kijkers het nodig om dat Sandhya onder de neus te wrijven. Maar, zo zegt ze op social media, ze is echt niet bij Nick vanwege het geld waarop hij kans maakt.

'Blijkbaar ben ik na de aflevering van vanavond een golddigger. Alsof ik Nicks geld nodig heb', schrijft ze nadat ze in een aflevering met haar hondje Fendi te zien is. 'Ik heb ons hondje zelf betaald. Elke euro daarvan. Naar de sauna gaan lukt ook nog wel zonder een boterham minder te eten.'

Daarnaast hekelt ze het feit dat van de vijf minuten die ze met haar vriend heeft gesproken, er maar één is uitgezonden. Na haar statement heeft Sandhya naar eigen zeggen juist veel lieve berichten ontvangen. 'Dankjewel. (...) Ik probeer ze allemaal te beantwoorden, maar het zijn er heel veel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill, Michel, Nick en Liese naar de finaleweek van Big Brother

Misschien kan Sandhya haar vriend vandaag alweer in de armen sluiten. Er wordt namelijk nog één kandidaat weggestuurd voordat de overgebleven finalisten zich opmaken voor de grote finale op donderdag 8 april. De laatste eliminatie vindt vanavond plaats. Dat zie je om 21.30 uur in de uitzending van Big Brother op RTL5. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BB-kandidaten in shock na zien kranten: 'Nog steeds corona?!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!