Love Island UK Beeld © ITV Global Entertainment Ltd

Nieuw seizoen Love Island UK komt toch later dan gepland

07 april 2021 20:31

Een slecht 'berichtje' voor realityfans. De makers van 'Love Island UK' hebben besloten dat de wintereditie van het programma er toch niet komt. Dat betekent dat fans nog iets langer moeten wachten tot er een nieuw seizoen op tv te zien is. Dat meldt 'Daily Mail'.

"Crewleden worden op 20 juni naar Mallorca gevlogen"

Dat er een streep door Winter Love Island is gezet, betekent niet het einde van de show. Een regulier seizoen van Love Island UK staat vooralsnog gewoon op de planning. Door de reisrestricties worden de nieuwe afleveringen niet in juni, maar in juli op Mallorca opgenomen. Met verwachte temperaturen van zo'n 30 graden Celsius belooft het een bijzonder hete zomer te worden voor de nieuwe kandidaten van het realityprogramma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island UK-kandidaten krijgen meer psychologische steun

"Crewleden worden op 20 juni naar Mallorca gevlogen. De serie start naar verwachting een week later", vertelt een bron aan de krant. "De uitgestelde lanceringsdatum heeft geen impact op de lengte van de show. De show zal nog steeds acht weken lopen. Winter Love Island is aan de andere kant definitief uitgesteld nu de bazen al hun energie steken in de zomerserie."

Nadat Caroline Flack, de voormalig presentator van Love Island UK, zichzelf van het leven beroofde, zetten fans afgelopen jaar een actie op om de Britse tabloids de verbannen. Het overlijden van Caroline is één van de redenen waarom de realitysterren na de show meer psychologische hulp krijgen aangeboden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!