Big Brother Jill en Thomas

Jill verwachtingsvol over liefde voor Thomas ná Big Brother

08 april 2021 11:40

Het is D-day voor de laatste drie 'Big Brother'-kandidaten. Vandaag wordt bekend wie als winnaar de deuren van het huis achter zich dicht trekt: Jill, Nick of Liese? In gesprek met 'AD' vertellen ze over hun verwachtingen van de buitenwereld en daarin heeft Jill het uiteraard over haar 'BB'-liefje Thomas.

"Er zal tussen ons in ieder geval niks veranderen"

Na een lange tijd afgesloten te zijn van de buitenwereld stappen de drie straks weer het gewone leven in. "Ik hoop dat corona voorbij is, maar ik denk het niet", spreekt Jill haar verwachtingen uit. "We hebben krantenartikelen gekregen en dat zag er niet best uit. Ik hoop dat de cijfers flink zijn gedaald." 

De finalisten hopen dat ze morgen gewoon kunnen afspreken met familie en vrienden. Met 'vrienden' doelt Jill ongetwijfeld ook op oud-deelnemer Thomas, met wie ze een innige band opbouwde binnen de muren van het huis. Er sprong zelfs een liefdesvonkje over toen Thomas deze week een verrassingsbezoek bracht: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-finalisten blikken vast terug: 'Enorm gegroeid'

En daarmee werd er na 96 dagen eindelijk gezoend in het Big Brother-huis. Voor Jill kan de ontknoping van het programma daarom niet op een beter moment komen. "Er zal tussen ons in ieder geval niks veranderen", zegt ze over haar band met Thomas. Nog een paar uurtjes en ze kunnen in het echie onderzoeken of de liefde sterk genoeg is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Nick uit Big Brother is er klaar mee: 'Geen golddigger'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!