Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Chelsea en Blake van Temptation Island USA springen in het diepe

8 april 2021 17:15

Het is niet langer de vraag óf Blake en Chelsea uit 'Tempation Island USA' de volgende stap gaan zetten, maar wannéér. Ondanks het feit dat Chelsea samen met haar vriend Thomas naar het eiland is gekomen omdat hij zijn flirterige trekjes af moet leren, is zijzelf degene die als eerste de mist in gaat.

"Dit proces toont aan dat we misschien toch niet zo goed bij elkaar passen"

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 7.

Hoewel Chelsea eerder nog twijfelde aan de oprechtheid van Dr. Blake, heeft hij haar inmiddels helemaal om zijn vinger gewonden. Hun eerste kus is dan intussen ook een feit. "Hoe dieper de connectie en de band tussen mij en Chelsea groeit, hoe meer ik haar muur zie instorten", vertelt Blake voor de camera. "Het was belangrijk voor mij om te wachten tot het perfecte moment om de connectie fysiek te maken."

Ook zij denkt daar zo over. "Ik ben gewoon blij dat ik jou heb leren kennen. Volgens mij gaan we heel veel toevoegen aan elkaars levens", vertelt ze hem terwijl ze samen genieten van een romantische zonsondergang. "Ik sta open voor alles, laten we kijken of het wat wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het met de vorige Temptation Island USA-koppels?

In de andere villa probeert Tom ondertussen de vooraf gemaakte regels te respecteren. Ook hij heeft zich de afgelopen dagen volledig opengesteld en een connectie gemaakt met de vurige Sophia. Toch kiest Tom ervoor om trouw te blijven aan zijn vriendin. En dat vreet aan Chelsea. "Ik had niet verwacht dat dit me zou overkomen en ik word er bang van", stelt ze zich open. "Blake en ik worden steeds hechter en daar word ik nerveus van. Want ik ben bang om te zien wat ervan komt. En ik ben bang voor deze gevoelens omdat ik nog zoveel van Tom hou, maar ik weet ook dat deze band nóg sterker kan zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA

Als er de mogelijkheid is elkaar een bericht van 30 seconden te sturen, staan ze er dan ook alle twee anders in. Chelsea heeft namelijk het gevoel dat Tom niet veranderd is en alleen maar feest en flirt. Ze wil dan ook de Tom zien die ze kent en niet 'vrijgezel Tom'. "Ik geef me volledig over aan het proces, en ik zie Tom iets anders doen. Ik probeer het van zijn kant te bekijken, maar ik zie niet dat hij zijn best doet voor onze relatie. Dit proces toont aan dat we misschien toch niet zo goed bij elkaar passen."

Ook Tom is teleurgesteld in het bericht dat hij krijgt. Hij vertelt: "Onze videoboodschappen waren totáál anders. Ik ben teleurgesteld en boos. Er zat geen greintje liefde in dat bericht, het klonk alsof ze slecht nieuws bracht en ze zei niet eens dat ze van me houdt of dat ze me mist. Het klonk alsof ze haar daden verdedigde zonder te zeggen welke daden dat zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendal maakt het wel héél bont in Temptation Island USA

Is dit nog te lijmen? En wíllen ze dat eigenlijk nog wel? Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Meer drama? Kijk dan ook Temptation Love Therapy.

Love Therapy: Kayli klapt uit de school over relatie Kevin en Eva

10:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vind je Temptation Island saai? Deze realityshows zijn dat niet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!