Leroy en Maxime Meiland Beeld © ANP

Maxime Meiland en Leroy officieel begonnen aan nieuw leven samen

8 april 2021 17:06

Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy (29) proosten vandaag op een nieuw hoofdstuk. De tortelduifjes zijn namelijk officieel ingetrokken in hun nieuwe woning. Martien Meiland (59) was vanzelfsprekend van de partij om een handje te helpen met de verhuisdozen en de (alcoholvrije) wijn.

"Wij zijn verhuisd!"

Via Instagram laat Leroy, die cameraman is, weten dat hij en Maxime zijn begonnen aan een nieuw hoofdstuk, dat plaatsvindt in Noordwijk. 'Wij zijn verhuisd!' schrijft hij bij een aantal foto's van de grote dag. In de populaire badplaats hebben de tortelduifjes een twee-onder-een-kapwoning gekocht, zo liet moeder Erica eerder deze week weten aan RTL Boulevard. Ook liet Erica los dat de aanstaande papa en mama 734.000 euro voor hun paleisje hebben neergelegd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes reageren op aankoop miljoenenvilla: verhuizing al snel

Gelukkig is er ruimte genoeg in hun nieuwe woning, want Maxime is later dit jaar uitgerekend van hun eerste kindje. 'Dolgelukkig' zijn ze met het nieuws, zo vertellen ze in onderstaande video. De realityster heeft uit een eerdere relatie al dochtertje Claire van 3.

Maxime Meiland reageert op zwangerschap: 'We zijn dolgelukkig'

03:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws

Erica en Martien blijven zelf nog een paar maanden in Hengelo wonen. Op 18 februari hebben zij de koopovereenkomst van hun miljoenenvilla in de Noordwijkse duinen ondertekend, maar de verhuizing laat nog heel even op zich wachten. De sleuteloverdracht van hun boerderij in Hengelo vindt namelijk pas op 1 juni plaats. "We gaan er pas over twee maanden in, dus voorlopig zitten we hier 'eenzaam en alleen' met z'n tweeën in de Achterhoek", aldus Erica. "Martien en ik zijn heel blij met onze nieuwe woning." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoenenvilla Kensington-drummer nu van Martien en Erica Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!