The Circle Beeld © Netflix

Too Hot To Handle-babe Chloe in nieuw seizoen The Circle

08 april 2021 21:51

Netflix waagde zich voor het eerst aan een reality-format met 'The Circle': een soort samensmelting tussen 'Big Brother', 'Are You The One?' en 'Catfish'. Volgende maand keert de show terug bij de streamingdienst, inclusief een oude bekende.

"Ik ben gewoon zo blij dat ik opnieuw voor de camera mag komen want ik heb het gevoel dat ik daar thuishoor"

Niemand minder dan Chloe van de andere Netflix-hit Too Hot To Handle, is één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van The Circle. "Omdat ik op tv ben geweest en omdat ik op tv geliefd was, geeft het me het vertrouwen om te denken: weet je wat? Ik kan dit. Ik ga daar gewoon naar binnen en crush it en kijk wat er gebeurt", vertelt ze in gesprek met Decider. "Ik ben gewoon zo blij dat ik opnieuw voor de camera mag komen want ik heb het gevoel dat ik daar thuishoor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen van Too Hot To Handle binnenkort op Netflix

 De vraag is alleen: geloven de andere deelnemers dat ze het echt is? Tijdens The Circle kun je namelijk zien wie je wil zijn, of juist niet wil zijn. Zo werkt het: alle deelnemers krijgen ieder een eigen appartement toegewezen waar ze tijdens hun deelname aan de show verblijven. De enige manier waarop ze met elkaar kunnen communiceren is via The Circle. Omdat niemand elkaar kent kun je ervoor kiezen om als jezelf te spelen, of juist als iemand totáál anders. 

Belangrijk is wel dat je vrienden maakt, want elke dag staat er een rating op het menu waar alle deelnemers de kans krijgen hun voorkeur uit te spreken. De twee personen die de hoogste score krijgen worden bestempeld als influencer en mogen samen één kandidaat blocken die volgens hen niet is wie hij of zij beweert te zijn. Deze persoon moet daarna direct zijn koffers pakken en het spel verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityshow The Circle wordt je nieuwe favoriet

Wie op het einde van het programma op één staat wint en gaat er met het prijzengeld vandoor. Wie is wie hij of zij zegt dat 'ie is? En wie houdt iedereen voor de gek? 

Het tweede seizoen van The Circle start op 14 april bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!