Beeld © ANP

Jill kan niet slapen na Big Brother-winst

09 april 2021 12:17

Jill Goede kan een dag na haar 'Big Brother'-overwinning nog altijd nauwelijks bevatten dat zij als winnares uit het huis is gekomen. De 22-jarige Landsmeerse kreeg de meeste stemmen van de kijkers en werd daarmee ruim 70.000 euro rijker. Van alle indrukken heeft ze amper kunnen slapen, vertelt ze tegen het 'ANP'.

"Ik kan het nog steeds niet geloven"

"Ik denk dat ik maar een uurtje of twee heb geslapen. Ik kreeg zo veel over me heen, ik kon gewoon niet slapen van alles. Het is zo mooi", aldus Jill. "Toen ik vanochtend wakker werd dacht ik echt: 'holy shit, heb ik echt gewonnen?' Ik kan het nog steeds niet geloven."

In de finale verkozen de Nederlandse en Vlaamse kijkers Jill boven Nick. Eerder op de avond viel Liese al af. "Ik dacht dat ik er als eerste van de drie uit zou liggen, maar dat was niet zo. Ik had dit nooit verwacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-fans boos om vastlopende website tijdens stemmen

Met het geld gaat Jill de studieschuld die ze bij haar opa heeft afbetalen. Ook wil ze een deel aan het Prinses Máxima Centrum doneren. Ze houdt daarna nog genoeg over, denkt ze. "Ik ga er gewoon van genieten en weggeven aan de mensen die ik liefheb, mooie dingen met m'n mama doen als het kan na de coronatijd. Ik denk dat ik vooral ga genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill verwachtingsvol over liefde voor Thomas ná Big Brother

Tijdens haar verblijf in het Big Brother-huis ontwikkelde Jill een kleine romance met medebewoner Thomas. Toen hij afgelopen week tijdelijk terugkeerde werd er zelfs gekust. Hoe het nu verder moet, weet ook Jill nog niet.

"Ik denk dat we de aankomende weken genoeg tijd hebben om dat uit te vogelen en daar achter te komen met zijn tweeën. En kijken wat er van komt. Als het alleen een vriendschap is, dan is het een vriendschap maar wel een heel mooie. En als het wel meer is dan vriendschap dan zien we dat vanzelf. Maar we lopen nog niet op de zaken vooruit."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!