Beeld © Instagram @nikkie_official

Nikkie Plessen sluit gigantische deal na Dragons' Den-pitch

09 april 2021 14:27

Meestal zijn het ondernemers Pieter Schoen (46) en Michel Perridon die tegen elkaar opbieden in de afleveringen van 'Dragons' Den'. Zij zitten immers goed in de slappe was. Maar donderdagavond is het Nikkie Plessen (35) die een deal in de wacht sleept. Ze wil zo graag met de mannen van een vitamineleverancier in zee dat de overeenkomst onlangs met een glas champoepel is beklonken. Dat meldt 'De Ondernemer'.

"Het is een verhaal dat bij mij past"

Een aanbieding van een Dragon in het programma biedt niet de garantie dat je daadwerkelijk het bedrag ophaalt waarvoor je als (startende) ondernemer komt pitchen. Frans Peters en Bas van Klaveren behoren tot de gelukkigen voor wie wél daadwerkelijk de portemonnee wordt getrokken. Voor een belang van 20 procent in het bedrijf legt Nikkie 300.000 euro neer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dragons' Den keert terug met nieuwe presentator

De mannen in de vitaminebusiness leveren 'op maat gemaakte vitamines'. Voor nog geen euro per dag beloven de mannen maandelijks hun klanten te voorzien in hun (gepersonaliseerde) vitaminebehoeften. Daar heeft Nikkie wel oren naar. "Het is een verhaal dat bij mij past. Ik vind het leuk dat het gepersonaliseerd is. Daarnaast heb ik een sportschool waar we dit heel goed zouden kunnen wegzetten", vertelt ze in de aflevering.

Ondanks de aanbiedingen van Pieter en Michel kiezen de mannen om de samenwerking met Nikkie aan te gaan vanwege haar marketingexpertise. Na de opnames in februari waren er vier gesprekken nodig om de deal te bezegelen. De mannen zijn in opperbeste stemming.

"In vergelijking met de andere dragons investeert Nikkie niet zo vaak. Dat betekent dat zij niet continu met twintig bedrijven tegelijk bezig is, maar zich goed kan focussen op de partijen waar ze wél mee samenwerkt. Eén keer per maand bellen om inzicht te krijgen in onze cijfers is er dus niet bij. Nee, we gaan wekelijks sparren om te bepalen wie wat gaat doen en hoe het moet gebeuren. Er heerst een goede synergie en dat is belangrijker dan alleen het investeringsgeld.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeffrey scoort goede deal in Dragons' Den met zijn wasbare luiers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!