Beeld © RTL

De nieuwe Mariah Carey is opgestaan in The Voice Kids

10 april 2021 08:36

Er is een nieuw talent ontdekt in 'The Voice Kids' van gisteravond. Als de 14-jarige Febe 'Hero' van Mariah Carey (52) zingt, willen de coaches niets liever dan het talent aan hun team toevoegen.

"Je stemtechniek is oprecht beter dan de mijne"

Het is haar grote droom om door te breken en die kans krijgt Febe nu. Als ze nog maar twee zinnen heeft gezongen, zijn er al drie coaches voor haar gedraaid. Dat 'Hero' een moeilijk nummer is om te zingen, is iets waar Febe helemaal geen problemen mee lijkt te hebben. Sanne gaat volledig op in het optreden, Ilse en Ali gaan tijdens de auditie een duet aan en Snelle drukt wel tien keer op de rode knop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice Kids-kijkers hebben het te doen met zenuwachtige Sam

Er staat de jonge nachtegaal een lastige keuze te wachten, want zie maar eens de juiste coach te vinden als ze je stuk voor stuk gouden bergen en een mooie carrière beloven. "Het is waanzinnig. Het is fantastisch. Je hoort bij de toplaag van dit seizoen", luidt de conclusie van Snelle. Ilse vertelt dat ze diep onder de indruk is en Ali probeert het meisje in te palmen door haar uit te horen over al haar wensen voor de volgende ronde.

"Als je voor mij kiest ga ik om je heen bouwen", belooft de coach. "Het was zo knap hoe je dit hebt neergezet", zegt Sanne vervolgens. "Je stemtechniek is oprecht beter dan de mijne." Uiteindelijk kiest Febe voor het team van Ali B, die op zijn beurt z'n geluk niet op kan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snelle neemt voor het eerst een kijkje in The Voice Kids-studio

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!