Beeld © Hoge Bomen, SBS, 10-04-2021

Gerard Joling over 4500 bedpartners: 'Ook politici tussen'

10 april 2021 23:44

Gerard Joling (60) is niet bevriend met Forum voor Democratie-politicus Thierry Baudet (38) ondanks de vele vriendschappelijke foto's die regelmatig op sociale media voorbij komen. "Hij is gewoon een kennis", benadrukte de zanger en presentator in het SBS6-programma 'Hoge Bomen'.

"Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen"

"Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje", zei Gerard. Volgens hem heeft dat ook 'niets te maken' met zijn politieke voorkeur. "Ik ben het met heel veel dingen met hem eens maar ook heel veel niet. En ik heb de laatste paar jaar wel geleerd dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn. Je wordt zo ergens neergezet en daar moet je voor uitkijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling wikt en weegt over neuscorrectie: 'Blijft een gok'

Gerard sprak ook kort over zijn band met Gordon. De twee zijn de laatste jaren uit elkaar gegroeid. "Ik heb helemaal niet zo'n geweldige relatie met hem vriendschappelijk maar ik haat hem ook niet of zo", aldus Gerard.

Gerard Joling: 'Gordon heeft altijd bonje met iedereen'

03:37
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling grapt om Gordon op Instagram

De zanger herhaalde in de uitzending ook zijn wens om nog eens een biografie over zijn leven te pennen. Daarin wil hij al zijn geheimen bekendmaken, zei de zanger nadat Hoge Bomen-presentator Jeroen van der Boom hem confronteerde met oude berichten waarin werd geschreven dat Gerard met 4500 mensen het bed zou hebben gedeeld.

"Daar zaten ook politici tussen ja, dat is echt zo. Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen." Het boek komt niet vol schandalen te staan, vervolgde de Topper. "Maar ik wil wel dat het verkoopt. Er zijn nog zo veel dingen die mensen niet van mij weten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling deelt hilarische TikTok-blunder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!