Beeld © KRO-NCRV

Boerin Steffi niet te spreken over zwangerschap: 'Niks voor mij schijnbaar'

12 april 2021 11:36

Ruim 1,6 miljoen mensen zien hoe Yvon Jaspers (48) voor de 'Boer zoekt Vrouw: 90 spruiten special' op bezoek gaat bij alle boeren van het programma die inmiddels één of meerdere spruiten hebben gekregen. Het eerste bezoek wordt afgelegd aan boerin Steffi (31) die eind januari is bevallen van dochter Sterre.

"Mijn hemel, waar zijn we aan begonnen?"

Sinds 2004 zijn al meer dan 100 boeren gevolgd voor het succesvolle (of moeten we zeggen: vruchtbare?) liefdesprogramma. Met succes, want de spruitenteller staat inmiddels al op 90. Sterre is één van de jongste kindjes die zich tot de immense Boer zoekt Vrouw-familie mag rekenen. Samen met paardenfokker Roel zit Steffi op een roze wolk sinds de komst van hun dochter. Maar de zwangerschap is niet altijd makkelijk geweest, biecht ze op aan Yvon. "Zwanger zijn is niks voor mij, schijnbaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi zit op roze wolk na geboorte dochtertje

De echo's maakten veel goed, maar het was ook een tijd afzien voor Steffi. "Ik had de hele tijd een vieze smaak in mijn mond en ik was misselijk. Het avondeten bleef niet zitten. Het is niet zinloos ziek zijn, dus we zullen er niet over zeuren. Maar toen dacht ik wel: mijn hemel, waar zijn we aan begonnen?"

Inmiddels vindt ze langzaam maar zeker haar draai als werkende moeder. Sterre heeft haar eigen plekje op de boerderij en opa en oma passen vaak op. "Ze gaat gewoon mee, maar ik moet tussendoor heen en weer gaan om de fles te geven, en haar in en uit bed halen. Ik heb een camera om te zien hoe ze het doet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Steffi en Roel openen samen een bed & breakfast

Ondanks de moeilijke momenten tijdens de zwangerschap denkt het koppel al na over mogelijke gezinsuitbreiding. Dat vertelden ze onlangs in gesprek met RTL Boulevard.

BzV-koppel Steffi en Roel denken nu al aan een tweede

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!